Cookie- og Privatlivspolitik

Den skaldede frisør

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
06.09.2012
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Den skaldede frisør
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'Den skaldede frisør' er Susanne Biers nye, romantiske komedie. Trine Dyrholm spiller frisøren Ida, der oven på et succesfuldt forløb med kemoterapi er ved at komme ovenpå igen.

Men hendes tilværelse vendes på hovedet igen, da hun en dag finder sin mand gennem 25 år, den brovtende Leif (Kim Bodnia), sammen med den unge og knap så kvikke Thilde (Christiane Schaumburg-Müller). Og så lige op til deres datters bryllup, der skal afholdes i sydlandske omgivelser i Italien.

I mellemtiden møder Ida uforsætligt gommens far, Philip (Pierce Brosnan), en fortravlet og lidt følelseskold forretningsmand, som alligevel begynder at se noget i den forvirrede Ida.

Det hele kulminerer under det italienske bryllup, der samler alle implicerede under ét tag til en begivenhedsrig fest.

Susanne Bier vender tilbage til den romantisk komedie med 'Den skaldede frisør', og hun har scoret tidligere James Bond-stjerne, Pierce Brosnan, til en af hovedrollerne.

Sidste gang, Bier forsøgte sig i den romantiske genre, var med 'Den eneste ene', der solgte 848.000 billetter i 1999.

'Den skaldede frisør' er en del af Biografklub Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1668 votes)
4.6
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en varm film med et rigt persongalleri. I modsætning til amerikanske romantiske komedier, der altid partout skal binde alle løse ender så fint sammen til sidst, er der her plads til om ikke uforudsigeligheder så i det mindste myldrende liv, der minder om virkeligheden." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... først og fremmest bæres filmen af Trine Dyrholm. Hun er eminent... 'Den skaldede frisør' [er] fuld af filmisk overskud og glæde." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "... desværre er mange af rollerne karikeret langt ud på folkekomedie-niveauet... Hvilket betyder at ’Den skaldede frisør’ aldrig finder den svære balance mellem den lette komedie og den romantiske alvor. Man tror simpelthen ikke et sekund på historien – heller ikke inden for fiktionens usandsynlige rammer. Og derfor bliver det hele i den sidste ende ret ligegyldigt." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Trine Dyrholm er endnu en gang strålende, og hendes præstation er fundamentet for, at filmen opleves så vellykket, som den gør." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... ikke ubetinget knirkefri fra start til slut, men mange charmerende og syrlig-sjove scener afvikles effektivt og fornøjeligt." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Caroline

Jeg syntes at det er en sjov frisør film.

Thomas

En rigtig god film, som spiller godt sammen med det engelske. Den får 5 frisørsakse herfra!

S. Rico

Susanne Biers comeback til rom-com genren falder lidt ned mellem to stole. Balancen mellem det alvorlige og det sjove fungerer ikke så godt. Det er sjovt at se Brosman som en hund i et spil kegler blandt alle de danske skuespillere, og der er en del andre ganske sjove ting i filmen. Den alvorlige del af festen falder til gengæld til jorden og er ret banal - og filmen føles samlet set lidt flad.

Nikolaj

Fatter ikke den har fået så god kritik.
For mig er det et ringe Manuskript, med dygtige skuespiller som virkelig spiller ringe.

Synd at den ikke brænder helt igennem som Hævnen.

julie

"Den skaldede frisør" er en hjertevarm film om kærlighed, glæde og sorg.
Den er rigtig god hvis man bare trænger til at se en rigtig god og hyggelig film efter en lang dag.
Filmen er spændene, sjov, romantisk og fantastisk velspillet af lang række skuespillere.
Den får da også prikken over i’et da Pierce Brosnan er med i filmen, og det hele foregår i Italien. Derfor er filmen også meget smuk, og man lever sig rigtig ind i denne verden med de to familier. Filmen overrasker, og tager da også en meget uventet drejning i slutningen.
"Den skaldede frisør" er en film man bliver nødt til at se. 6 ud af 6 stjerner 

Sille

jeg er din største fan

Tina

dansk når det er bedst

Annikauser/63113

den var okay men ikke ligefrem fremragende

Lars Michael

Ikke en film der kommer der op hvor man gerne ville hen, især når man tænker på at det er er Susanne Bier der har lavet den, den kommer heller ikke helt op ved siden af hendes andre film , de sidste to film hun har lavet (hævnen) har ikke været noget for mig.Men jeg synes at det er fedt at se Pierce Brosnan spille med i en dansk film,

Wayne

Efter Biers forrige film, men de blev ikke helt indfriet. Men sød og velafballanceret komedie, om et alvorligt emne. Forfalder ikke til at blive for sukkersød.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.