Cookie- og Privatlivspolitik

Pain & Gain

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.09.2013
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pain & Gain
|

'Pain & Gain' handler om den personlige træner Daniel Lugo, der arbejder i et motionscenter i Miami, hvor han lever og ånder for bodybuilding. Store muskler er dog langt fra nok til at tilfredsstille den ærgerrige Lugo, der drømmer om at leve det samme rige liv, som flere af hans motionerende kunder - ikke mindst den storpralende og stenrige forretningsmand Victor Kershaw.

Inden længe har Lugo fået sine to bodybuildervenner med på en simpel plan. Drevet af misundelse og forsøget på en genvej til det luksuriøse liv beslutter de tre stærke mænd sig for at kidnappe Kershaw og efterfølgende leve som konger af løsesummen.

Karriereren som amatørforbrydere viser sig dog at være mere kompliceret end forventet. Med ’Pain & Gain’ skifter instruktøren Michael Bay kurs fra den masseødelæggelse, der har kendetegnet film som ’Armageddon’ (1998), ’Pearl Harbor’ (2001) og Transformers-serien (2007-2011), til fordel for en mere karakterbaseret og komisk historie, som dog stadig er stærkt præget af actionorienterede begivenheder.

Mark Wahlberg spiller bodybuilderen med en plan, mens Anthony Mackie (The Adjustment Bureau) og Dwayne Johnson (Fast & Furious 6) kan ses som de to medsammensvorne venner.

Det uheldige offer for kidnapningen spilles af Tony Shalhoub, der har haft et utal af biroller i spillefilm, men som ofte forbindes med titelrollen i TV-serien, ’Detective Monk’ (2002-2009).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (140 votes)
3.6
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] for let, plat og ligegyldig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Pain & Gain' [fremstår] kynisk, umorsom og afstumpet." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Her er intet andet at hente end svælgen i smerte, Om det så kvalificerer som en nydelse må være op til den enkelte." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det hele er en platonisk affære, hvor der er mere at græde over end grine af." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Pain & Gain' er nøjagtig lige så stupid som sine steroidpumpede hovedpersoner." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

En drama, action, komedie film, baseret på virkelige hændelser.

Man skal ikke forvente det store actionbrag af denne film, trods de skuespillere der medvirker i filmen, det er primært en drama film baseret på vilde, men virkelige hændelser.
Kan man godt lide Mark Wahlberg film, er dette en film der er værd at se, vil rent faktisk sige at dette er nok blandt hans bedste performances, da han er god til at formidle denne rolle han spiller som personlig træner på en yderst troværdig måde.

Derimod, hvis man er Dwayne fan, og kender lidt til hans baggrund, og hvad han står for, så bliver man utroligt skuffet, da mange af de moraler han står for, ser man ikke noget til af i denne film, samtidig med at han ikke er særligt god til at sætte sig i sin rolle, så hele filmen igennem er han bare "The Rock", denne rolle ville have været meget bedre givet ud til en tilfældig bodybuilder, eller evt. Kim Kold.

Når det så er sagt, så er det en underholdende film, hvis man ikke sætter sig alt for høje forventninger, og bare trænger til at se en film med mænd, der har store muskuløse overkroppe slå sig løs. komedien i filmen er svag, selvom man får et par enkle grin ud af den, men det er primært pågrund af hvor dumt de opfører sig i filmen.

FilmBloggeren.dk

Un flicuser/445560

Liver er for kort til at se film med Mark Wahlberg.

rene

det bedste er næsten at se Tony Shalhoub alias monk i en fed rolle

Leron

walberg, the rock og masser af proteiner!
den film ser pisse fed ud, den skal ses!

Thor

Mark Wahlberg og Dwayne Johnson det kan næste ikke blive beder!

Antaeus

I dag fik jeg så set filmen i en speciel forestilling.
Den er ganske underholdende, især hvis man kender lidt til fitness, så er der nogle gode klichéer.
Den bygger på en virkelig hændelse. Når man ser filmen så glemmer man nærmest fuldstændig dette - for så vanvittig er den. Underholdende, sjov, vanvittig og ret voldelig.
Den slags er normalt ikke helt min slags film, men den skal alligevel have karakteren 3. Jeg er ret sikker på at flere af dem jeg så den sammen med vil give den højere karakter.

Mads Frederik

så kommer Pain and Gain i Sverige 26.7.

http://www.sf.se/filmer/Pain-and-gain/

porteruser/911459

Okay hvordan vil de redde biograferne, når Dk venter et halvt år med at bringe den i bifferne. Så når jeg at eje den på blu-ray FØR jeg kan se den i biffen??? ren idioti.

Marilyn

men hvad sker der lige for at den udkom d. 26 april i USA og havde premiere d. 14. Helt ærligt! Septemper?. Så lang tid kan jeg ikk vente på at se Mark, Rebel og Dwayne. F**K!

Viktoruser/899615

Det var dog utroligt at den her film har premiere d. 26 april i USA, men først d. 5 september i Danmark? Hold da kæft noget pjat.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.