Cookie- og Privatlivspolitik

Helt sikkert... måske

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
30.05.2008
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Definitely, Maybe
|

'Helt sikkert... måske' følger Will Hayes (Ryan Reynolds), en far et sted i 30’erne, som står midt i en skilsmisse og hans 10-årige datter Maya vil vide hvordan hendes forældre mødte hinanden.

Wills historie begynder i 1992, hvor han som ung politiker flytter fra Wisconsin til New York og hans romantiske forhold til tre kvinder, og han forsøger uden held at gøre historien så børnevenlig så muligt og ændrer navne på de tre kvinder, så Maya bliver nødt til at gætte, hvem hendes far giftede sig med.

Er hendes mor Wills collegekæreste, den trofaste nabopige Emily (Elizabeth Banks)? Eller er det Wills bedste veninde og betroede, April (Isla Fisher)? Eller måske er det den ambitiøse journalist Summer (Rachel Weisz)?

Maya får efterhånden lagt brikkerne i sin fars romantiske puslespil og hun begynder at forstå, at kærligheden ikke er så let at finde ud af.

'Helt sikkert... måske' (Definitely, Maybe) er forårets helt store romantiske komedie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4.1
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  En film, der især bør ses for sit dejligt nuancerede portræt af den moderne mand, der er strandet undervejs i sin idealistiske stræben efter karriere og kærlighed, men får uventet hjælp fra sin tiårige datter. ()

 • BT

  Hvis du er til Julia Roberts, Hugh Grant og film som 'Notting Hill' og 'Love Actually', så er 'Helt sikkert... måske' lige noget for dig. Det er blød romantik med lige dele realisme og totalt eventyr. Og det fungerer. ()

 • Ekstra Bladet

  Kan man leve med den søgte konstruktion, det irriterende kloge pigebarn, de sentimentale undertoner og den påklistrede, lykkelige slutning, har 'Helt sikkert ... Måske' faktisk sine både vittige og søde momenter. ()

 • Jyllands-Posten

  ”Helt sikkert ... Måske” er en bedre idé på papiret, end den er som færdig film. Problemet ligger primært i den alt for konstruerede rammefortælling. ()

 • Politiken

  Rollebesætningen er halvdelen af forklaringen på, at filmens helt traditionelle romantikforviklinger fanger interessen længere end ellers. ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thor

Syntes filmen var okay. Man kunne godt regne ud hvordan den ende..

Tribute

Meget spænende film og en rimlig god historie.
Ryan Reynolds. Faren som kommer i vanskelige problemer med 3 piger gør at den bliver meget mere bedre.
Den havde en RIGTIG fin slutning og var lidt sjov engang imellem. Jeg har set den næsten 2 gange (Det betyder at jeg har set den 1 og en halv gange, jeg så nemlig halvdelen af den næste gang)

Russeluser/205095

Filmen er en ganske standard amerikansk hyldevare, men man føler sig nu ganske udmærket underholdt efter at have set den. Så er man til denne genre, så er den da værd at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.