Cookie- og Privatlivspolitik
Superman-trailer!

Superman-trailer!

You will believe a man can fly

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Der er mindre end to måneder til premieren på den nye Superman-film, 'Man of Steel', og nu er den nye trailer ankommet.

Som lovet er der tale om en lang trailer på over tre minutter, og der er både scener fra Krypton, og noget der ligner The Fortress of Solitude - naturligvis i selskab med en hel del action og scener fra Clark Kents hverdag.

Man of Steel får biografpremiere den 14. juni, og filmen er instrueret af Zack Snyder (300, Watchmen). Superman spilles af Henry Cavill (Immortals).


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hagerup88

Det skal nok blive en god film men tror ikke den kommer til at nå samme succes som fx Iron Man, Batman eller Hobbitten

Simon

Håber på at Superman får den revival han fortjener. Set i lyset af superheltefilmenes enorme succes i de her år, har det været mærkeligt at den første og bedst kendte ikke har været en del af bølgen.

Niklas Nissen

Zack Snyders gode evner som indstruktør og hans vilde måder at udfolde effekter og special effekts blandet med Nolans finger præg med en smule realistisk blik, bliver sindsygt godt !!

GLÆDER MIG

Kastbjerg11

Nu begynder det at ligne en film der er værd at se. Har ikke fulgt den så meget og har aldrig været den vildt store fan af Superman... Men den her udgave ser ud til at have en lidt ny drejning, gode effekter og lidt mere baggrundhistorie... Kunne blive fed at se i biffen! :)

Christine

det ser spændende ud

PernilleSolouser/16711

- Ifølge mig!:D

Glæder mig for vildt! Endnu mere efter jeg har set den her den fantastiske trailer!

Jeg glæder mig, som et lille barn til juleaften, på denne film.
Endnu en god grund til at det snart godt må bliver sommer!

Anonymuser/0

Det var LIGE præcis den trailer jeg havde ventet og håbet på at se! Hold kæft, de actionsekvenser ser geniale ud. Zack Snyder's vision er så tydelig i cinematografien, men Nolan's fingeraftryk kan også tydeligt ses, især dialog-scenerne.

Kan simpelthen ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig. Har en fornemmelse af at Man Of Steel bliver årets film. Hvis den ligger sig op af Nolan's Dark Knight trilogi og Snyder's Watchmen (De fire bedste superhelte film nogen sinde) kan det ikke gå galt.

Lasse

Må indrømme jeg var skeptisk i starten, men tror den bliver vild! :)

Anonymuser/0

..Dark Knight triologien i action, men synes heller ikke de to serier kan sammenlignes da Dark Knight filmene er en del mere realistiske , Men synes jeg lidt manglede det utrolige og fantastiske i Batman serien !!
Uanset hvad er jeg meget tændt på dette og jeg vil klart sidde forrest i spandex og med kappe :)

Maria

Sad klar kl. 02:15 i nat da den kom online og var i den syvende himmel!!

Har set den en del gange i dag og bliver gladere og gladere for den! Er helt sikker på at det bliver den bedste Superman-film til dato og en god erstatning for de nyeste tre Batman-film, selvom universet er mindre dystert. :)

For filan, jeg ser frem til den 14. juni! Det eneste der forpurrer den dato er, at jeg højest sandsynlig skal til eksamen samme dag, men wazzevar, så fejrer vi bare mit 02 til 12-tal med en tur i biffen!! ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

9 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter