Cookie- og Privatlivspolitik

Debat

Start ny debat

Start ny debat

Du skal være logget ind for at skrive debatindlæg

Hvad hedder filmen??

Fri debat → Hvad hedder filmen??

Lina
Lina 8 år siden

Hey allesammen!
Jeg så engang en rigtig god film og jeg aner ikke hvad den hedder...Please hjælp!
Den handler om en pige der skal et eller andet og så skal hun med toget. Så følger man hvordan hendes liv former sig hvis hun når toget og på samme tid hvordan hendes liv er hvis hun ikke når toget...Er ret dårlig til at forklare...:/
Altså man ser den samme pige fra to forskellige vinkler...Håber i forstår og kan hjælpe!! :D

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla BK

Kunne det være Sliding Doors måske? :)

Henrikuser/960940

Det er jo nok Sliding Doors.

Jeg vil dog lige nævne at Kieslowski's Blind Chance (Przypadek) har en lignende handling.
Her er det dog med en mand i hovedrollen
http://www.imdb.com/title/tt0084549/

Lina

Okay mange tusind tak! :D

Mikkeluser/609206

Hej alle sammen jeg har en ny film der skal gættes og den er svær denne her gang :) da jeg var 5-6 år gammel have jeg i smug set en uhyggelig film og det var sådan efter det så var jeg bange for svømmehals bad og udendørs pool det eneste jeg kan huske fra filme er en mand som tager et bad og lige pluslig skriger da hans hånd bliver til en form for klør og det bløder det en rigtig gammel film i farver og Engelsk tale og det er ikke Freddy Krueger eller IT jeg tænker på håber der nogle som kan gætte filmen :)

Elena A.

Hej mine venner! Kan I måske gætte hvad hedder den film?!
Filmen: En pige fra Ukraine blev gift og har rejst til Italien. Hun var udnyttet både fra hendes mand og svigerfar og svigermor, og alle andre. Men i sidste ende fik vi at vide at det var sådan, at pigen selv har udnyttet alle.
Det lyder ret morsomt, men selve koncept er godt, synes jeg.
Venter spændende på jeres bedømmelse!!

Emilia

Hey allesammen!
Jeg så engang en film som jeg ikke aner hvad hedder.. den handlede om en verden hvor man kunne se hvor lang tid man havde tilbage at leve i på sin arm. (Ur). Man kunne stjæle tid, man kunne få tid og give tid til andre. Man kunne som jeg huske det få taget tid som straf men også tjene tid.
Håber at der er nogen som kan hjælpe.

Isabella

HJÆLP! Kan ikke huske titlen på den her film, så skriv endelig hvis du har en ide om hvad den hedder!
Her er et lille resume af hvad jeg kan huske af filmen:
Den handler om den her pige (eller dreng ka ik helt huske det) men hun får så det her dyr. Det er et gigantisk dyr som ikke er et rigtigt dyr der findes i virkeligheden. Hun skal så passe på det, men hun har ikke fattet at hun faktisk skal fede det op fordi at det skal slagtes. Hun skal så til den her “konkurrence” eller noget i den stil. Her er der kæmpe fest. Og hun vinder konkurrencen. Hendes dyr skal så ind og parres med det her kæmpe handyr. Det vil pigen ikke have så hun prøver at gå imod men det kan ikke lade sig gøre. Hun får tilbudt noget lækker kød som alle går rundt og spiser, og finder senere ud af at det er de dyr som hun selv har et af der er blevet slagtet. Til sidst bliver alle de her due taget fra deres ejer som på et år har fedet dem op. Nu skal de slagtes. Pigen finder frem til den forfærdelige forbrug hvor at alle dyrene bliver skudt og slagtet. Lige inden hendes dyr bliver slagtet råber hun stop. Damen der slagter dyrene stopper, og pigen tilbyder et stykke guld så damen ikke slagter hendes dyr. Slagterdamen siger ja tak, og hun slipper væk med hendes dyr. På vej ud fra slagterforbrikken er der et af de andre dyr der når at skubbe sin lille baby ud under hegnet så den ikke skal slagtes. Så tager pigen sit dyr med hjem sammen med det lille baby dyr og de lever lykkeligt. HÅBER I KAN HJÆLPE!!!!!!!

Thomas

Hej alle sammen!

Jeg leder efter en gyserfilm fra 1980'erne, hvor en fyr bruger noget blod til at forsegle dørtærskler og vinduer, så han ikke kan blive angrebet af dæmoner. Jeg kan huske, at det var en grøn mat-painting-effekt, men ikke så meget andet.

Det ville være fantastisk, hvis du kunne hjælpe mig på vej. Jeg kan ikke huske skuespillerne eller noget som helst fra titlen.

Hilsen,
Thomas

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.