Cookie- og Privatlivspolitik

Puss in Boots

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
02.02.2012
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Puss in Boots
|

Animationsfilmen 'Puss in Boots' (Den bestøvlede kat) handler om tiden før den sværdsvingende kat mødte Shrek og Co. i Shrek 2.

I den biografiske animationsfilm begiver den legendariske kat sig ud på et heltemodigt eventyr, hvor han slår sig sammen med mestertyven Klumpe Dumpe og den snu Kitty Fløjlspote.

Planen er at stjæle fra den berømte gås, som lægger guldæg.

Men 'Puss in Boots' fortæller ikke bare om kattens heltemodige forlystelser, også dyrets triste barndom på børnehjem og hans vilde teenage-år bliver belyst.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (333 votes)
4.1
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'... før man ser sig om savner man hverken Æsel eller Shrek. 'Den bestøvlede kat' har nemlig sin egen snu charme. Historien har sin egen humor og hastighed." (Henning Høeg)

 • Berlingske

  "... generelt set en visuel nydelse, med klare lysende farver. Desto mere ærgerligt er det, at der langtfra er lagt samme omhu i manuskriptet, der ville have nydt godt af en gennemskrivning - eller tre." (Louise Kidde Sauntved)

 • Berlingske

  "Underholdende, selvironisk - men hvad katten kan det ellers?" (Søren Vinterberg)

 • Ekstra Bladet

  "... veloplagt tempo, sjove jokes, flot action og en animation i 3D, der mere end fungerer uden dog at være prangende." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Meget af det, der før har gjort kattekarakteren så elskelig, er blevet så udvandet, at Kat blot er en bleg skygge af sig selv. Her er den gjort mere moralsk, mindre slesk og selvoptaget, og dermed langt mere kedelig." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "De mange fægtescener bliver til en hvirvlende dans, som får lidt ekstra fart på i 3D-formatet. Det går bogstaveligt over stok og sten hele tiden. Det er dog for de mange små ryk i historien – og for Kats uimodståelige tag-mig-op blik, som han også i Shrek-serien kunne lave på kommando - at man skal se og nyde den seneste antimationsfilm fra Dreamworks. Der er også gode romantiske scener." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Folkene bag Shrek har skabt nogle film fyldt med imponerende opfindsomhed. Bedst i de to første film. Men også ok i Shrek 3. Nu har de så kopieret konceptet fra X-Men origins ved at lave en film om Den bestøvlede kats fortid. Det er i sig selv ikke så originalt, men derfor kan filmen da godt være udmærket. Den har en række gode elementer, og det er da i hvert fald ret så underfundigt at lade katten have en barndomsven, som er et æggehoved med en drøm om at få fat i et par magiske bønner. Hvor får de det fra?

Men bortset fra det så synes jeg det er lidt småt med nye opfindsomme tiltag. Og de sjove referencer til andre film (som er blevet et kendetegn ved Shrek filmene) imponerer ikke voldsomt her. Jeg vil dog ikke sige, at filmen er skuffende. Det er hvad man kunne forvente: endnu en god film. Men ikke en som behøver at blive en del af min filmsamling.

Nikolaj

Den er slet ikke lige så god som Shrek filmene.

Marianne

En rigtig sjov film, mine børn og jeg nød den i fulde drag:-)

Nettie Hyldborguser/655066

Vi fik grinet men var ikke så begejstret som for den første film.

Josephine

Kan ikke sige så meget andet end, jeg elsker denne film!

Gitteuser/396809

Super griner film! Puss er jo et af højdepunkterne i Shrek-filmene, så det er genialt at give ham sin egen film. Virkelig en sjov film, så hvis du kan lide Shrek, vil du elske Puss in Boots!

Khaliduser/431721

God film

Anonymuser/0

Anbefales varmt til båd voksne, unge og børn. En meget hyggelig og sjov film, man ikke behøver tænke særig meget over. Dog vil jeg sige, at der er en lille morale til sidst i filmen.

Amdiuser/34519

Denne film levede efter min mening ikkeop til de oprindelige film.

Lars

Godt underholdt!, flot udført og min søn var begejstret.

For mig betød det intet at der var en lille sammenhæng mellem Shrek og katten.

Denne film kan sagtens ses uafhængigt og det er her lykkedes at fortælle en historie ganske overbevisende.

3D effekterne(Jeg så 3D!) var helt i top og noget af det bedste 3D, jeg har set længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.