Cookie- og Privatlivspolitik
Er hovedrollen til '50 Shades of Grey' fundet?

Er hovedrollen til '50 Shades of Grey' fundet?

Stephen Amell skal muligvis spille Christian Grey

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Tidligere på ugen bragte vi nyheden om, at Emma Watson absolut ikke var interesseret i at medvirke i den kommende 50 Shades of Grey-filmatisering.

Stephen Amell, der har hovedrollen i TV-serien 'Arrow', har bekræftet på sin Facebook-side, at han er blevet tilbudt en rolle i filmatiseringen af E.L. James' berømte bestseller-serie.

50 Shades-trilogien handler om den rige forretningsmand Christian Grey, der forfører den unge studine Anastasia Steele. Deres forhold udvikler sig, og deres seksuelle præferencer indebærer brugen af piske, kæder og meget andet.

Amell understreger på Facebook, at der er lang tid til at filmoptagelserne begynder, og intet derfor er sikkert. Alligevel går de fleste rygter på, at han får hovedrollen som Christian Grey.

Diverse medier og fanafstemninger har allerede budt på, hvem der skal spille Grey i filmatiseringen, og bl.a. har Ian Somerhalder (Rules of Attraction), Matt Bomer (Magic Mike), Alexander Skarsgård (Battleship) og sågar Christian Bale (The Dark Knight Rises) været nævnt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amalie

Han er lækker, han er sexet, han er charmerende, han er skabt til rollen.

Tricia

Matt Bomer er født til, at spille rollen som Christian Grey!

Katja

Som der også står, er han er blevet tilbudt en mandelig rolle i filmen. Det behøves netop ikke at være Grey som han er blevet tilbudt.

Voyager2010

Fantastisk bog og glæder mig til filmen. Jeg ville helst se Ian Somerhalder i den rolle da jeg mener han er perfekt til den, men Stephen Amell er dog heller ikke et dårligt valg. Uanset hvad skal filmen ses...

Nadjauser/646459

Hældte i første omgang til Matt Bomer, som, i mine øjne, ville være perfekt til rollen som Christian Grey.. MEN fra første afsnit af Arrow (kendte ikke til ham før) slog det mig at Stephen Amell ville være mindst lige så perfekt.. Bliver bestemt ikke skuffet hvis han skal spille mr. Grey :)

Birgit Viola

Ian er selvskrevet til den rolle. Han kan spille en der er langt ude. Og så har han de flotteste blå øjne, som hovedpersonen også har i bøgerne. Og kan godt ligne en på 26 år

Birgit Viola

Puha 2 fejl, det var ikke godt

Katja

Han er 27.

annette

De er nu altså grå Christians øjne - Anastasia har de blå øjne :-)

Tanjasl

Tjaa, manden er i hvert fald pæn så om ikke andet er der lidt godt at se på :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

25 minutter siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

21 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

2 dage siden

Aktive debatter