Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'World War Z'

Ny trailer til 'World War Z'

Brad Pitt vs. zombierne

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Brad Pitt får bestemt sit at se til i 'World War Z', hvor en pandemi forvandler mennesker til zombier og truer med at udrydde hele planeten.

Pitt spiller en FN-medarbejder, der sættes til at finde ud af, hvad der sker, men som vi kan se i den nye trailer til filmen, er dette slet ikke let.

Filmen er baseret på Max Brooks' roman af samme navn, og sammen med den nye trailer er der også udkommet en plakat til filmen.

World War Z får premiere den 11. juli.

World War Z

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

There is a lot of potential in the book for a really good movie. What worries me is that the release date has been pushed back so many times because, apparently, they had to “fix” the 3rd act. That doesn’t usually bode well for a movie. And they are looking to make the movie a PG-13. Hmmmm…

Pil

Fuck yeah! Det ser rigtig godt ud.

Siden jeg læste bogen, har jeg håbet på, at den en dag ville blive filmatiseret. Ellers ville jeg selv gøre det. Men den kommer! Og det ser rigtig godt ud. Det eneste der.. Distraherer mig lidt er, at zombierne er hurtige. Eller.. Hurtigere end TWD f.eks. Men nu må vi se. Af klip og trailers jeg har set, ser det lovende ud og Brad Pitt er i topform.

Christian

det som traileren ser ud til og love!

Synes stadig ikke at der har været lavet nogen ordentlig, sådan virkelig klam og stilet Zombie film! Vi BURDE have fået det med den første Resident Evil film (for snart 12 år siden!!). Det tætteste vi kommer kernen af nasty zombie helvede er i The walking Dead. Og det er en tv-serie.

Synes World War Z ser meget lovende ud. Ekstremt imponerende lavet med alt det zombie anarki! Glæder mig.

Mikkel Poulsen

Byen bliver invaderede af en gruppe zombier, og Brad Pitt er med til at beskytte byen. For denne frygtelige zombie apocalypto, den ser nu meget spændende ud den skal helt sikkert opleves. Men så venter vi bare på en filmatisering af. Pride and Prejudice and Zombies af Seth Grahame Smith, i fremtiden har hørt den skulle komme. Den glæder jeg mig enormt meget til elskede. Abraham Lincoln Vampire Hunter!! :) ;)

jacob

jeg har altid syndes at zombie film har været spændende så jeg tror at world war z bliver fantastisk

Wayne

Men kunne blive den Zoombiefilm, jeg gerne vil se.

Anonymuser/0

Er ret spændt på dette projekt.
Længe siden jeg har set Brad Pitt i noget seværdigt..
Killing them softly var udemærket, men mener ikke han brillierede i den film !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

9 timer siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

18 timer siden
Slyngel

:-)

20 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden

Aktive debatter