Cookie- og Privatlivspolitik
Emma Watson gider ikke sexfilm

Emma Watson gider ikke sexfilm

Harry Potter-stjernen udtaler sig om 'Fifty Shades of Grey'

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Weekenden var fuld af rygter om, at Emma Watson havde sagt nej tak til Kenneth Branaghs Askepot-film, fordi hun skulle spille Anastasia i den kommende filmatisering af 'Fifty Shades of Grey'.

E.L. James’ romanserie, der handler om en ung piges sadomasochistiske forhold til en ældre millionær, er intet mindre end en bogsensation og har i England solgt mere end J.K. Rowlings troldmands-saga.

Harry Potter-stjernen meldte i går endeligt ud, at hun bestemt ikke skal spille den frække rolle:

- Hvem her tror virkelig på, at jeg ville lave 'Fifty Shades Of Grey' som en film? Helt seriøst. Virkeligt. I virkeligheden!, skriver den 22-årige skuespillerinde på sin Twitter-konto (se forneden).

Watson afslørede samtidig i et interview, at hun hverken har læst bøgerne eller modtaget et manuskript, og at det var det samme dengang, hun blev udpeget til at spille Lisbeth Salander i The Girl With the Dragon Tattoo, uden så meget som at have modtaget en telefonopringning fra producenterne.

Tidligere er både Mila Kunis og Kristen Stewart blevet rygtet til at skulle spille Anastasia, men ingen er officielt ombord endnu.

Emma Watson er til september aktuel i de danske biografer i Sofia Coppolas The Bling Ring.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linette

Kunne godt tænke mig at se Emma i en lidt mere spændende rolle, så Ana ville passe fint.
Dog er jeg mere intra i Kristen til denne rolle :)

Linette

Kristen som Ana vil være perfekt tror jeg. Hvis hun siger ja, vil jeg glæde mig ekstremt :)

KK

gad ellers godt se hende i en mere "pikant rolle" ;)

PernilleSolouser/16711

Er ret glad at de rygter ikke var sande. :)

Kan nu meget godt lide den retning, hun har taget sin skuespiller karriere. Hun forstår at vælge de rigtige film.. Ind til videre:)

Men med hensyn til 50 shits of grey;) - Så tror jeg det skal være en forholdsvis ukendt skuespillerinde, det tror jeg ville gavne franchisen bedre.

novabirk

Virkelig misvisende artikel. Bare fordi Watson ikke vil være med i filmatiseringen af en forfærdelig bog (sexistisk og med et forfærdeligt plot), betyder det ikke at hun vil forblive den 'pæne pige'. Har I set traileren for The Bling Ring??
Jeg er virkelig glad for hun ikke skal være med i 50 Shades!

Mikkel Poulsen

Kunne ellers være meget interessant og se. Emma Watson i nogle flere roller efter sin succes i HP filmene, vil se mere af hendes sande skuespilpræsentation. Det bliver fedt i The Bling Ring elsker Emma Watson, hun er en af mine favoritter blandt unge skuespillere. Og en herre lækker en!!

Anonymuser/0

Watson vil gå langt, men vil også beholde sin status som seriøs skuespillerinde. Personligt kom det ikke som et chok, at det blot var rygter. Tror faktisk de skal lede en hel del for at finde en der gider at påtage sig den rolle. Kun godt at der ikke lå nogen sandhed bag, for jeg tror ikke det ville gavne hendes fine image. Hendes image bliver ved det gode og jeg forbliver fan :))

Peter Fromuser/702109

awesome måde at benægte, ikke twitter men teksten,

Anonymuser/0

Så må vi jo vente på hendes hjemmevideo-håber hun laver en Hilton !!
Evt. en erotisk version af Harry Potter :)

Mads Aagaard

Hun er for coool :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

21 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

22 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter