Cookie- og Privatlivspolitik

Evil Dead

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Evil Dead
|

I genindspilningen af Sam Raimis gyser-klassiker fra 1981 tager Mia, hendes bror og deres venner til en afsides hytte, hvor de finder den grufulde De Dødes Bog og ender i overhængende livsfare.

'Evil Dead' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
simon

Der er altså nogle der har glædet sig sindsygt meget til at se den her film!!!!

The Moviemaster

Hvorfor er den blevet taget af plakaten! :o den klare sig da godt i USA og for gode anmeldelser når man tænker på det er et remake

Laustuser/677046

Er det 100 % sikkert at den ikke kommer i biffen nu ? - eller er der stadig håb ?!

FilmFyr

Jeg vil sige, at håbet er meget lille.
Først ændre de datoen omkring med 14 dage, og nu er der ingen. De virker ret usikre på hvornår, og om den overhovedet skal køre.
Jeg håber selvfølgelig på at den kommer til at køre, men der er vidst ikke meget håb tilbage om det. Det bliver vidst først når den så kommer på dvd om et par måneders tid... surt!

michaeluser/843284

de gamle evil dead film. var jo mere humoristiske end uhyggelige. den her ser ud til at blive en virkelig gyser. så det er nok med blandet føelser når man ser den

Bjerg

Men spørgsmålet er, om den også bliver en god en af slagsen?

Håber bare ikke den meget voldelige og groteske billedside overskygger en evt. velskrevet historie, flot cinematografi og godt skuespil - ja, jeg ved det er en horrorfilm, men de to sidstnævnte ser nu også lovende ud i traileren. Dette kunne meget vel gå hen og blive en helstøbt film i genren.

Men nu må vi se når den rammer biograferne i Danmark, eller hvordan jeg nu for set den. :)

Kamil

hvis du har set de gamle af dem så vil du være sikker på at historien er i orden og spændingen helt i top hele vejen igennem :) ! hvis de selvfølgelig holder sig nogenlunde til den første...

Bjerg

Men at dømme ud fra amerikanske anmeldere og folk der allerede har set den; siger de at selvom den har små referencer til de gamle, så er den meget anderledes (hvilket også tydeligt ses i traileren, hvis du spørger mig). ;)
Så jeg tror ikke at der er en garanti for spænding og god historie bare fordi de gamle havde det, men jeg ser nu frem til den alligevel. Jeg har heller ikke tænkt mig at gå ind og se den med "Evil Dead" på hjernen og forventningerne i top; man skulle nødig blive skuffet hvis man nu havde forventet at den lignede de andre i serien.

Og når alt kommer til alt, ser jeg meget mere frem til den kommende Evil Dead IV (hvornår den nu kommer). :D

Kim

...oh boy, oh boy, oh boy, oh boy.......!!!! :-)

Thomas

det er hovedpersonen fra teenage tv-serien Suburgatory der er hovedpersonen her. er spændt på at se hende i "alvorlig" rolle. eller i hvert fald en modsætning til hvordan man ellers ser hende

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.