Cookie- og Privatlivspolitik

The Kids Are All Right

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
16.09.2010
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Kids Are All Right
|
Versioner: se alle
Originalversion, Film, tapas & cocktails
|

I 'The Kids Are All Right' har Nic og Jules (Annette Bening og Julianne Moore) dannet par på godt og ondt i 20 år.

De bor i en hip bungalow i et boheme kvarter i LA med deres to teenagebørn, Joni og Laser (Mia Wasikowska og Josh Hutcherson).

Nic er en intelligent og ambitiøs kirurg med snorlige holdninger og Jules er en følsom og kreativ sjæl, der aldrig har færdiggjort sine studier og nu prøver lykken som selvstændig gartner.

Laser er ivrig efter faderligt input og presser på, for at Joni, der netop er fyldt 18 år, skal kontakte sædbanken og få navn og nummer på deres donor-far.

Paul (Mark Ruffalo) er totalt cool med at møde sit hidtil ukendte afkom. Den "nybagte" far viser sig at være en tilbagelænet øko-entusiast og college drop out, der driver en succesfuld restaurant.

Børnene hænger inden længe jævnligt ud med deres far og nyder hans afslappede tilgang til livet og improviserede hippiepædagogik.

Da Laser fortæller sine mødre om Paul, reagerer især Nic dog voldsomt, af frygt for at hendes familie skal forandres. Jules derimod er langt mere imødekommende.

Mødet mellem Paul og familien i 'The Kids Are All Right' bliver et kultursammenstød, hvor kønsroller, seksualitet, opdragelse og familieværdier udfordres.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (107 votes)
4.3
4.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Kids Are All Right' opererer efter devisen less is more, men dens underspillede, minimalistiske vekslen mellem humor og drama gør ikke filmen hverken mindre morsom eller mindre medrivende." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "Det er en film lavet med stor kærlighed for sine karakterer. 'The Kids Are All Right' skal anbefales som en lille fin og lun film til efterårssæsonen." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Det er simpelthen en sjældent vellykket komedie med en god historie, pragtfuldt spil og kontroversielle temaer." ()

 • Ekstra Bladet

  "Styrken består ubetinget i det glimrende ensembles skuespil. Men helt ærligt, så er det altså lidt kedeligt at overvære en fremmed families skærmydsler." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "'The Kids Are All Right' rammer og twister kernefamiliens essentielle problemer og udstiller dem med kærlig humor. For at have dannet par i 20 år og have to teenagebørn er svært uanset ægtefællernes køn. Det er herligt, at filmens lesbiske aspekt ikke køres ud i klichéfyldte excesser." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Når Sundance-succesen 'The Kids Are All Right' løfter sig op over sine velskrevne replikker, skyldes det først og fremmest skuespil i platinklassen." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Tonen er skiftevis let og vemodig. Stjernerne er store. Filmen har sjæl til at fylde en lastbil (…) De komplekse relationer er skildret med indlevelse og akkuratesse. Næsten hver scene blander den underliggende alvor med perlende situationskomik, og alle fem karakterer får lov at folde sig ud." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Udmærket komedie som både er sjov, og interessant. Jeg føler aldrig, at historien når at blive fremragende. Men det er bestemt hver og se, og skal se den igen. Nyd det gode skuespil(Især fra Julianna Moore) og bliv underholdt.

HeleneColor

Varm underholdning. Herlige skuespiller. Anderleds Historie. Tip top dejlig film at se - nyd den!

Peruser/694587

Missede den i biografen i 2010. I mine øjne en B-film. Det er tydeligt, at instruktøren (også) er lesbisk. Det ses i den negative fremstilling af donor-faderen, sønnen, datterens drenge-bekendtskab og gartner-medhjælperen.

De er alle noget tumpede, mens den lesbiske læge-moder bare er den der har styr på det hele. Omend vha. lidt vel meget rødvin. Men det er selvfølgelig en nødvendighed, fordi hun skal udholde de andre fjolle-hoveder ;o)

Wayne

Herligt at se en original film. Selvfølgelig er der en del klicheer omkring lesbiske, som mere bliver bekræftet end det modsatte. Det må være specielt for ,Julianne Moore og Annette Bening at spille rollerne - især fordi de begge er temmelig "straight".

Kan absolut anbefales.

Frank

God film

Natasha

Det er en fantastisk film og som altid er det dejligt at se Josh Hutcherson <3

Dude

Den er ihvertfald anderledes.

Venus

Alt i alt en ganske fin film. Det var ikke en film jeg ville se mange gange, men den var undreholdende og anderledes. Karakterende i filmen var sigende og plotet var udemærket. Jeg synes at man kan sætte sig ind i personerenes følelser, og at filmen er meget jordnær.

Carmen

Synes ikke ligefrem den bød på noget extraordinært. Det er ikke lige min type film, så jeg vil ikke sige den var dårlig - både fordi well... det var den ikke, og fordi jeg tror mange med den smag, vil kunne lide den. Den havde potientale, men jeg blev bare ikke rørt af den...

S. Rico

Intelligent film med et rigtigt godt mix af drama og komedie. Filmen vokser i takt med at man lærer familien mere og mere at kende.
Og Paul (børnenes donorfar) er også en pudsig personlighed på en interessant måde. Man ved ikke helt, som han er lidt af en skidt karl, eller om han bare er blevet lidt sær af sin livsstil. Han bliver i hvert fald voldsomt draget af den familie, hvis liv han pludselig bliver trukket ind i.
Det kommer der nogle højest medrivende og morsomme øjeblikke ud af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.