Cookie- og Privatlivspolitik

Madagascar 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.11.2008
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Madagascar: Escape 2 Africa
|

I 'Madagascar 2' er hele holdet fra første film tilbage - med dansk tale!

Glæd dig til at møde alle de kære figurer igen når løven Alex, zebraen Marty, giraffen Melman, flodhesten Gloria, kong Julien og pingvinerne er tilbage.

Vores New York venner, som er strandet på Madagaskars fjerne kyst, har fundet på en plan, der er så vanvittig, at den måske kan lykkes. Med militær præcision har pingvinerne repareret et gammelt fly, sådan da.

Da det endelige lykkes dem at få flyet lettet fra jorden, er de kun i luften længe nok til at dratte ned et endnu mere vildt sted - Afrikas store vidder – hvor vores zoo-opvoksede mandskab for første gang møder deres egne artsfæller.

Samtidig med at de genopdager deres rødder, må de også hurtigt erkende, at der er store forskelle på asfaltjunglen og Afrikas vilde natur.

Men på trods af glemte slægtninge, romantiske forviklinger og udspekulerede storvildtsjægere, virker Afrika til at være et ganske fint sted at slå sig ned… men er det bedre end hjemme i Central Park?

'Madagascar 2' er instrueret af Eric Darnell og Tom McGrath, som også instruerede den første.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1442 votes)
4.3
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... er så bange for at være kedelig, at den er blevet hysterisk behagesyg. (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  ... [fungerer] som sådan glimrende på sine egne beskedne præmisser, som er at levere en omgang harmløs underholdning... (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  Tonen er energisk og munter, og billederne har en vellykket blanding af naturalisme i landskabets dæmpede farver og karikatur i skildringen af figurerne. ... Desværre havner historien i de sædvanlige stereotyper ... og mister den energi, den kommer fra start med. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  ... enkeltscenerne afvikles så rapt, og historien er så hårdt pumpet med sideplots, at man ikke havde kunnet nå at sætte vand over, hvis det havde været på tv. (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Lidt pudsigt at filmene hedder ”Madagascar”. I 1’eren går der rimelig lang tid, før de rent faktisk ankommer til Madagascar, og man ser næsten ikke andet af øen end en strand. I 2’eren er det endnu ”værre”, eftersom stort set hele handlingen foregår på det afrikanske kontinent. Hmm...!

Man får som i 1’eren en masse up-tempo action og speed-talking af Alex, Gloria, Marty og Melman. Der er heldigvis gjort mere plads til bipersonerne (øh, jeg mener bidyrene) i denne 2'er. Især kan jeg godt lide Gloria (flodhesten), som forelsker sig i den svulmende Moto Moto (som Will.I.Am lægger stemme til). Hovedplottet er ikke så interessant, men de små historier omkring de andre dyr er søde og sjove.

Jacob

Historien er ikke helt så vellykket, og man savner den ellers fremragende standard fra det hæderkronede studie. Heldigvis hjælpes filmen på vej af nogen elskede venner, hvor man ikke kan lade være med at trække på smilebåndet.

The Other Account

Her er noget der er sjovt - fordi det er sandt: Men amerikanerne er faktisk så gode til at lave film, som de er til at ødelægge dem. Altså, fordi de fleste vælger at lave unødvendige sequels. Og det kan også siges om den anden ’Madagascar’ film, der slet ikke er seværdig! Til at starte med, kan jeg sige, at det eneste der fungere i denne svage efterfølger, er humoren. Derpå kan jeg dog også lige tilføje at animeringen er blevet bedre. Men så bruger jeg heller ikke længere ”Mister nice guy” accenten, til at indrømme om indholdet. For resten af filmens punkter, er slet ikke tætte på ordet ”Godt”! Historien var fiktiv til at begynde med – dyrene prøver (stadigvæk) på at komme, men ender i stedet i Afrika. Trods filmens titel, der er blevet decideret nedslidt på grund af filmens egen handling og historie, så lød det ellers som en god ide, at sende dem til det land, deres art kommer fra – det samme beviser de første 5-10 minutter af filmen (hvor vi ser løven Alex som lille, med sin far). Men når først de lander i landet, støder på de andre forskellige dyr på savannen, og falder til - lige der begynder filmen med at falde til jorden! Det gør den, fordi den mister sin egen betydning. Og får os til at tænke på, hvorfor den overhovedet var blevet lavet. Derfor bliver historien for tør, figurerne bliver for ligegyldige at følge, og handlingen bliver lige lovligt forudsigelig! Glemte lige at sige at sidehistorien var fin nok, dog kunne de også godt lige give zebraen Marty, giraffen Melman og flodhesten Gloria, en lille baghistorie, for de er da lige så interessante nogle figurer, som løven Alex er!

Derfor er ’Madagascar 2’ ligesom at drikke en tynd kop te - man samtidigt ikke ved hvorfor man drikker! En mindre original, og meget mindre god efterfølger, men som til gengæld er sjovere og flottere at se på, end den første. De mindste, og voksne med barnlige sjæle, vil sikkert finde dette, som en yderst vellykket efterfølger, mens vi andre filmentusiaster – der leder efter originale tegnefilm(sefterfølgere), sikkert vil finde ’Madagascar 2’ som en yderst ujævn omgang! Filmen føles derfor kun halvt fortalt når den er slut, og bærer vidnesbyrd omkring en ufattelig rodet film! Kan KUN anbefales til dem, der er begyndt med at blive ret store fans af trilogien, og til familien der virkeligt ikke har andet at lave, og har brug for et eller andet – der gerne må være lidt meningsløst – til at slå tiden ihjel med!

Wayne

end elske dem. Men nogen stor film er det bestemt ikke og animationen er på det jævne. Humoren trækker dog op.

 niceuser/446455

vi elsker alex , marty , gloria og melman det er en dejlig film har også set den første af dem

Mini-Muzz<'3user/928100

den er bare vildt god! :)

-anbefale, anbefale xD

Tribute

Den var ikke særlig forbedret, det var kun starten som skulle være med i den første film.
Så må jeg nok sige at den første var meget bedre. Det her var bare en dårlig efter følger.

Selvom at den var lidt sjov gjorde det ikke helt meget. Okay jeg grinte en hel del men det redde kun stjernerne jeg skulle give til filmen.
Se den vis du var vild med den første filn. Elsker Romantik og Afrikanske Dyr.

Loneuser/514764

Super film at se med børnene

 Mette Breinholt

synes at det er en sød. film. og den er børne venlig

Connieuser/227976

Ikke så sjov som den første, men stadig fantastiske og sjove kommentarer. Elsker de skøre dyr :o)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.