Cookie- og Privatlivspolitik

Lost in Space

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Lost in Space
|

Vi befinder os i en ikke særlig fjern fremtid, og jordens ressourcer er ved at slippe op. Ægteparret John og Maureen Robinson (William Hurt og Mimi Rogers), begge er højtuddannede rumforskere, bliver sammen med deres familie, døtrene Judy og Penny samt sønnen Will, udvalgt til at tage ud på en 10 år lang rejse i verdens mest avancerede rumskib, Jupiter 2, for at kolonisere den fjerne planet Alpha Prime, den eneste beboelige planet i galaksen og deres fremtidige hjem - derved bliver de den første familie, der skal kolonisere det ydre rum.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Filmen bliver desværre mere komisk, end meningen er da specialeffekterne ikke holder til et gensyn - sammenlignet med dagens standarder.

Frank

God film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der er ret flot lavet, men også en lidt kunstig-forvrøvlet-science-fiction-serie-episodisk-film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

Filmatisering af den ganle kult science fiction tv-serie. Filmen forsøger at være tro mod tv-serien ved at bibeholde nogle kitchede komiske indslag, som jeg dog godt kunne have været foruden.
Men ellers er det en ganske fin fortælling, som ender med tidsrejser og tidsparadokser i bedste Star Trek stil.
Man skal dog ikke forsøge at tegne en tidslinie op for at få et overblik over i hvilken rækkefølge tingene egentlige skete - for så ryger logikken.
Det er i øvrigt tydeligt, at Disney's "Min skøre familie Robinson" i høj grad har ladet sig inspirere (og kopieret) fra Lost in Space. I og med Disney behoder familienavnet Robinson i deres film, så er der jo nærmest tale om, at Disney hylder denne klassiske science fiction film.
Filmen lægger stærkt op til en 2'er, som desværre ikke kom. Dermed finder man ikke ud af, om de kom hjem til Jorden igen. Ej heller får vi svaret på, om Jorden efter 20 år går under pga. manglende ozonlag, som der ellers fortælles om i starten af filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.