Cookie- og Privatlivspolitik

Alle for én

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
10.02.2011
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alle for én
|
I komedien 'Alle for én' er holdet bag 'Blå mænd' atter på banen.

Mick Øgendahl har denne gang skrevet en komedie om fire charmerende drengerøve, der engang var de bedste barndomsvenner.

Problemet er blot, at Martin er blevet politimand alt imens Nikolai, Ralf og Timo ikke altid kan finde ud af hvad der er dit og mit - uanset om det er hurtige biler eller kærester.

Da de alle en dag står i Jaka-bov til halsen, tvinges de til at "lege" sammen som i de gamle dage hvor de var "alle for én".

Filmen er med Mick Øgendahl, Jonatan Spang, Rasmus Bjerg, Jon Lange og den amerikanske kult-stjerne Rutger Hauer (’Blade Runner’, ’Batman Begins’, ’Sin City’).

'Alle for en' er instrueret af Rasmus Heide (Blå Mænd, Julefrokosten).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (324 votes)
4.6
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Handlingen er kaotisk og strengt taget også ligegyldig, for den er bare det stativ, som Mick Øgendahl har hængt sine utallige vittigheder op på (...) Men på den anden side fordrer den skadefryden og det billige grin på samme måde som 'X Factor' og 'Paradise Hotel', så den skal nok finde sit publikum." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Som en alvorlig voksen kan du med rimelighed godt klage over klichéer, overspil og enkelte vitser, der aldrig letter, men alt i alt skaber 'Alle for én' godt humør og en rar stemning i biografen. Især for drengerøve mellem 10 og 16 år." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Fjollede vittigheder, 'sjove' kostumer, manieret overspil samt en international gæstestjerne (Rutger Hauer) der tydeligvis ikke aner, hvad han er med i, falder larmende over hinanden i denne ynkelige leflen efter laveste fællesnævner." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Grundtonen er et underligt sted mellem uinspireret efterligning af Olsen-banden og umorsom, vistnok selvironisk og i hvert fald selvglad parodi på danskere, der leger med barske gangsterklichéer og taler demonstrativt dårligt engelsk." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Man skal helst synes, at ting som »så let som at kneppe en skaldet mand« er sjove, for det er i de gakkede replikudvekslinger mellem de tre stand-up-musketerer Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg og Jonathan Spang, at filmen har sin muntert fumletumlede eksistensberettigelse." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Mick øgendahl og Rasmus bjerg er sjove

Nikolaj

Men langt fra Olsen banden.

Isa

Tynd historie og tæerkrummende pinlig!

Karen

Det er lang tid siden at jeg har nydt at grine med så mange andre i en biografsal.. Top humor..

S. Rico

Humoren er der ikke noget i vejen med. Jeg morede mig faktisk ret meget undervejs. Men da handlingen er virklig dårlig og intetsigende, så kan jeg ikke hive scoren op på et "okay". Så selv om den har et par meget sjove scener hist og her, så er den som film "ikke bestået".

Camilla BK

Jeg var ret skuffet da jeg så filmen...
Havde hørt fra andre at den skulle være sjov, men tror jeg må have misset det sjove?
Synes desuden ikke rigtigt plottet i filmen var specielt spændende, og sad flere gange imens jeg så filmen (så på DVD) og lavede andre ting fordi den egentligt ikke rigtigt sagde mig noget.

Kan dog godt lide skuespillerne der var med, og synes de passede godt til de roller de havde fået

Kunne godt finde på at se alle for to engang når den kommer på DVD, men at se den i biografen er helt udelukket fra min side af

Wayne

Olsen Banden. Og fair nok - den første film i den serie var heller ikke den bedste. Men der er godt nok et stykke op, hvis de skal sammenlignes med dem. Håber at Alle for 2 bliver bedre.

Bente

Hvis det er humor forstår jeg bedre hvorfor jeg ikke hade det sjovt.

Anonymuser/0

En film vi alle kunne blive enige om :)) udmaerket film, men den er ikke i blandt de bedste. Tyskland-scenen som jeg har hoert mange sige er kedelig, synes jeg var noget af det der trak filmen hoejt op. Kunne ikke holde masken overhovedet igennem den scene. Alt i alt en ok film, men ikke lige saa sjov som fx Blaa maend

meee

en af de sjoveste film ever! rigtig godt der kommer en to'er, komedie film er bare det fedeste

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.