Cookie- og Privatlivspolitik

The Time Machine (2002)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.04.2002
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Time Machine
|

I filmen 'The Time Machine' gør prof. Alex Hartdegen (Guy Pearce) en fabelagtig opdagelse: Med en særegen konstruktion har han gjort det muligt at rejse i tid!
Samtidig er han forelsket, men end smule distræt og da hans udkårne dør på tragisk vis, skyder han skylden på sig selv.

Med tidsmaskinen, der skulle have været brugt til videnskabelige forsøg, rejser han tilbage i tiden for at redde sin elskede – kun for at opdage at hun dør fra ham igen. Alex rejser nu ind i fremtiden for at finde svaret på, om skæbnen kan narres.

'The Time Machine' er en amerikansk science fiction film, som er løst baseret på en roman af samme navn, skrevet af H.G. Wells i 1895.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Spoiler.

Imens The Time Machine fra 1960 aspekt går mere op i det videnskabelige så blev tidsmaskinen i det her remake bygget på grund af kærligheds sorger fordi at vedkommendes elsket blev myrdet og han vil have hende tilbage.

I 60,er originalen kunne en lille flok molochs holdes lidt på afstand med en tændstik. Men det meget fedt der er en leder moloch i remake versionen der styre de andre ved hjælp af telepati.

Jeg vil nu ikke sige at Alex Hartdegen gik for vidt da han bygget tidsmaskinen da menneskeheden uanset hvad ville gå tilbage til stenalderen fordi menneskeheden selv lavet de der bombe sprængninger på månen så den blev en ødelagt ost. Som forårsaget natur katastrofer samt i originalen var det blandet andet også ved krig.

Når han rejser tilbage i tiden for at redde hans elsket et og alt så burde han møde sit tidligere jeg.

CGI effekterne er nu skuet meget godt sammen.

Wayne

Starten og slutningen ender så langt fra hinanden at forløbet bliver ulogisk.

Frank

Okay film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.