Cookie- og Privatlivspolitik

Zambezia

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
20.12.2012
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zambezia
|

Animationsfilmen 'Zambezia' handler om fuglebyen Zambezia, der ligger ved det store Victoria-vandfald i Afrika og er et sandt paradis for fugle fra nær og fjern. Her er fred, ro og ren idyl.

Den unge falk, Kai, drømmer om at blive en del af Zambezias forsvarspatrulje, Tordenfuglene. Men at være en Tordenfugl er ikke nemt, og Kai bliver sat på prøve af deres leder, den skrappe ørn Ajax.

Leguanen Budzo brygger i mellemtiden på skumle planer om at ødelægge Zambezia. Sammen med sin nye ven, Zoe, må den unge falk nu bevise sit værd som et medlem af Tordenfuglene og genoprette fred i fugleparadiset.

'Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga’Hoole' og 'Rio' er to animationsfilm, der sidste år, bød på mytologisk fugle-action. Fugle har været et populært omdrejningspunkt for animationsfilm den seneste tid, og 'Zambezia' er den næste i rækken og samtidig Sydafrikas første animationsfilm i 3D.

Wayne Thornley er indfødt sydafrikaner og debuterer som instruktør, og filmens manuskript har han også selv været med til at udarbejde.

Filmen vises i 2D med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (74 votes)
3.9
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Historien fungerer fint i den mere alvorlige del, ikke mindst i kampen mod Budzo, der er en formidabel skurk: Kæmpestor, ædende ond og en effektiv kontrast til de små fugle med de skrøbelige ben, men store hjerter. Desværre [er] det ikke er verdens mest originale historie... den er mildest talt set før, også i bedre inkarnationer." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... den er [ikke] decideret dårlig, der er bare ikke noget, der gør den god. Karaktererne savner personlighed, de er faktisk lidt kedelige... der [er] hverken humor, kant eller originalitet nok i fortællingen til at løfte den over mængden." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "... en gennemsympatisk sag, der dog aldrig løfter sig over skabelonerne rent fortællemæssigt. Animationen er som sådan ganske flot, men har også et lidt koldt, digitalt præg." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en fornøjelig og forudsigelig historie... Men den er heller ikke mere end det. [...] Animationen ... er heller ikke helt så rig og nuanceret, som man kunne ønske." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... et solidt svendestykke med et okay miks af fare og morskab... nu venter vi bare på noget originalt." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Hvis man skal levere varen til andet end de mindste, så skal både animation og historie være bedre.

Lineuser/493973

Vi hyggede os alle med denne film - Rio er bedre men ungerne var godt underholdt .

ltmadsen

Den minder lidt om fuglekrign i kanøffelskoven meget sød film hvor det handler om sammenhold teamwork osv :-) bilturen værd

Rasmususer/729883

Lad please være med at skrive hvad I *tror* om filmen, når ikke I har set den. Så kan man jo ikke regne med brugerbedømmelse (stjerner) herinde.

På forhånd tak og godt nytår :)

KYLLE

den ser da okay ud men den kan vente til den er billig på dvd

Chantelle

Det ligner en blanding af RIO og den der ugle film vogterne uglerne fra gahool. Jeg tror at jeg springer over.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.