Cookie- og Privatlivspolitik
World of Warcraft-film får instruktør

World of Warcraft-film får instruktør

Duncan Jones skal bringe online-spillet til live

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

Spilfirmaet Blizzard Entertainment ramte en guldåre, da de udgav online multiplayer-eventyret 'World of Warcraft' i 2004. Siden har spillet nået over 10 mio. månedlige abonnementer, hvilket er rekord i branchen.

Derfor kan det næppe undre, at der er en filmversion i støbeskeen, og nu er instruktøren til filmen fundet.

Duncan Jones bliver manden, der skal overføre fantasy-verdenen Azeroth til i film. Han stod bag science fiction-filmene Moon og Source Code, men har endnu til gode at instruere en regulær blockbuster.

'World of Warcraft' kan blive sådan én med et anslået budget på over 100 mio. dollars og eventyrlige karakterer i massevis: Orker, drager, troldmænd, riddere og... pandaer. Mon det bliver 'Ringenes Herre' møder Kung Fu Panda?
 
Manuskriptet skal forfattes af Charles Leavitt, og Charles Roven (Dark Knight-trilogien) har producerkasketten på. Filmen forventes at få premiere i 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille

Der er et stort ansvar at leve op til med denne her film, og nogle kæmpe forventninger kan jeg forstille mig, så jeg vil bare sige held og lykke til Lesviit og Roven

Katja

Det her kan være filmen der kan brage igennem som et megahit fordi den er fantastisk lavet og har styr på historien. Eller den kan ende stik modsat fordi den ikke lever op til spillets succes og de historier som spillerne forestiller sig/kender. Jeg må indrømme at jeg desværre tror mest på det sidste. At filmatisere WoW er så afsindig gal en udfordring at jeg ikke tør tro på et hit, før jeg ser det.

Bjarke

da Source Code, men især Moon, der er tidligere film af Jones, er meget gode film. Personligt synes jeg, at Moon er den bedste sci-fi jeg har set længe. Men om han så kan håndtere fantasy, det må tiden vise...

Filmentusiast

Wow, det bliver spændende at se hvordan det kommer til at foregå :)

Kan godt lide ideen i at det er WoW som bliver filmatiseret, men jeg er også lidt skeptisk.. det vil nemlig kunne ødelægge WoW-spillernes forventninger, hvis filmatiseringen af spillet ikke bliver optimal - jeg ville i hvertfald føle mig skuffet, hvis filmatiseringen af spillet og selve spillet, ikke matchede.

Men jeg vil da stadig give det en chance - det kunne jo være at det overgik mine forventninger og vil da glæde mig til at se at denne form for eventyr/fantasy-genre bliver endnu engang udvidet indenfor filmbranchen :)

Joachimuser/192842

- På en animations spille film.

Blizzard selv er nogle af de bedste til at lave fede cut scenes, og animationerne har altid været over standarden.

Så lidt øv i mine øjne at de skal ud og finde folk i Hollywood når nu de ville kunne det rigtig godt selv og måske stadig beholde det magiske ved blizzard spil

Thomas

Den film de vil lave er ikke SGI film det blir en film med rigtige ringenenes herre stil.jeg høre blizzard panelet snakke om hvad filmen kommer til at handle om, og de gjord klart udtryk om at filmen kommer til handle om Krigen mellem Humans and Orcs. panelet sagde også mange af de kendte figure medvirker. Men film om arthas og alle de andre karaktere er jo fortalt gennem spillet så der skal nye historier til. om pandaer dreneis medvirker er endu uvidst da manuskriftet ikke er skrevet endnu. Det blir godt der mange der spiller spiller som mig og flere kommer til hverdag. Så en Guld gruppe er det hverfald. Vil dog lige sige til jer som ikke tror pandaerne har den store indflydelse var den første panda Faktisk med i Warcraft 3 spillet.

Egosheep

Vil gerne lige tilføje at pandaerne kun for nyligt har fået en større rolle. De har i det store hele ikke nogen enorm betydning, selvom de selvfølgelig udspiller deres part.

Daniel Bentien

Pandaerne når sikkert slet ikke med i den endelige film, men den sarkastiske kommentar er et udtryk for, at jeg som fan af Warcraft-universet helt tilbage fra de første strategispil i 1990erne altid har følt pandaernes tilstedeværelse som en kikset afstikker i universet.

Hilsen Daniel - kino.dk

Mikkel

Hhm, det må man sige kan blive lidt af en opgave Azeroth er jo en kæmpe verden og der er meget der kunne filmatiseres.
Glæder mig meget til at se hvilken del de har filmatiseret og jeg gad vide om de har tænkt sig at lave flere.

Men er der nogen der ved om filmen bliver lavet animeret eller med levende personer?

Angående "Mon det bliver ringenes herrer der møder kong fu panda"
Ja det lyder usandsynligt dumt og der gjorde det også på Blizzcon da Blizzard annoncerende Mist of Pandaria. Medierne har lavet sjov med den udvidelse siden den kom ud og det stopper de ikke med for selv mange af Blizzards fans var utilfredse.

mikkel knudsen

God tur med at lave den om til en film og lad os se om det bliver til en okay god film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

2 dage siden
Heine

Tak for deling!

2 dage siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter