Cookie- og Privatlivspolitik

Seventh Son

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en mørk og uhyggelig grundstemning, og den indeholder mange scener med forvandlinger, voldsomme kampe og drab. I én uhyggelig scene ses et barn, som er holdt fast i lænker, fordi hun er besat af en ond ånd, og man hører den onde tale gennem barnet. I en anden scene ses en heks dræbe en mand ved at kvæle ham, så han visner og bliver grå mellem hendes hænder. I adskillige andre scener ses voldsomme forvandlinger fra dyr til mennesker samt kampe og drab, hvor kroppe smuldrer og bliver til aske. Da filmen foregår i et eventyrunivers langt fra realisme, da der ikke dvæles ved de voldsomme og hyggelige detaljer, og da filmen også har en positiv forløsning, vurderes det, at den kun kan virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
22.01.2015
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Seventh Son
|
Versioner: se alle
3D, 2D
|

I 'Seventh Son' er John Gregory heksejæger og beskytter af det land, hvor han bliver anset som lidt af en særling. John er dog ikke længere ung, og derfor leder han efter en lærling til at overtage sit farefulde hverv.

Det er ikke let at finde en kompetent arvtager, men da han møder den unge bondedreng Tom Ward, finder han muligvis én, der har det rette format. Tom er nemlig den syvende søn af en syvende søn, og sammen drager de ud for at stoppe den onde troldkvinde Malkin, der truer med at ødelægge menneskeheden.

'Seventh Son' er baseret på Joseph Delaneys fantasy-serie, der foregår i en verden fuld af hekse, gespenster, levende døde og andre mørke kræfter, der skal fordrives af vore helte.

Ben Barnes, der er kendt som Prins Caspian i Narnia-serien, spiller rollen som den unge lærling, mens erfarne Jeff Bridges er hans mentor. I birollerne ses en ondsindet Julianne Moore, og den smukke svenske Alicia Vikander, som tidligere har spillet med i En kongelig affære. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
3.3
2.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Her er ingen undertoner af truende katastrofe eller tvivl om tingenes udfald, kun halvhæderlige effekter, en flad historie, og en masse karakterer, der aldrig bliver andet og mere end lettere lattervækkende mytologiske stereotyper." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Den buldrekoger på actionfronten, men savner bid i karaktererne og kød på historien [...]." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "Jeg har ikke læst bøgerne, men håber da, at de holder et noget højere niveau end denne tamme og paradoksalt fantasiløse filmatisering, der blot genbruger vraggods fra talløse lignende universer." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] filmen er overbroderet med digitale cirkusnumre og forhippede specialeffekter og handler faktisk ikke om noget – bortset fra heksene, hvad der er ret kvindefjendsk." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Endnu en fantasifilm, hvor effekterne er ikke så lidt mere fantasifulde end historien, der kunne være skrevet af to nørder fisket i filmselskabets kantine [...]." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Jeg skal måske ind og se den.

natascha

når Ben er med så skal jeg bare se den!<33

SJOKuser/811628

Jeg har ikke hørt om bøgerne, så den kom lidt ud det blå for mig. Men jeg har set traileren på Youtube og filmen ser ret spændende og flot ud - bliver sikkert fantastisk at se i 3D.

lisa

JEG ELSKER THE SPOOK

det er de beste bøger ever efter harry potter
ved ikke om den slå hobbiten elsker den men håber den har
bliver lige så go eller mere <3 :D

Simon

Fuck hvor fedt, jeg har glæder mig så meget til at se den. Selvom jeg ikke regnede med at de ville lave en bog. Det kunne også være fedt hvis de filmatiserede "Skyggens Lærling" lidt alla det samme :)

gyldenløve

det har jeg ventet på siden den første bog glæder min totalt

illas

Åh my go......
På film.. MUST SEE
Jeg var slugt af bøgerne (ja ja, det er ungdomsbøger, men jeg kan nu godt lide dem) :)
Glæder mig til at se, om instruktøreren og jeg er enig omkring udseende af Tom, Alice og heksejægeren :)

Tenna

På tide..

Rizzo

Jeg ejer og har læst hele serien (indtil videre) og jeg bliver bare NØDT til at se filmen :D Håber de gør det godt ^^

henriette

Troede ikke at de ville filmatisere bogen, men okay det skal nok blive fedt...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.