Cookie- og Privatlivspolitik
J. J. Abrams skal instruere 'Star Wars VII'

J. J. Abrams skal instruere 'Star Wars VII'

Opdateret: Lucasfilm bekræfter nyheden

Stem op!
11
Stem ned!
-7
(reset)

Først sagde han nej, men Jedi mind-tricks er svære at modstå.

J. J. Abrams, instruktøren af Star Trek (2009), har efter flere overvejelser påtaget sig jobbet som instruktør af 'Star Wars VII'. Det bekræfter Lucasfilm.

Abrams virker som et glimrende valg. Hans reboot af Star Trek-franchisen formåede at tilfredsstille både hardcore fans og uindviede publikummer. En svær balance, som han også kan få brug for som Star Wars-instruktør.

Samtidig har han tidligere udtalt, at 'Star Wars' var den første film, der virkelige imponerede ham effektmæssigt, og han har et helt særligt forhold til filmserien.

Disney købte rettighederne til 'Star Wars' fra George Lucas sidste år, og vi ved allerede, at Michael Arndt skal skrive manuskriptet til den første film i den nye trilogi, der foregår efter Imperiets undergang i Return of the Jedi.

Star Wars: Episode VII får premiere i 2015, så det bliver Abrams' næste instruktørprojekt. Inden da er han aktuel med Star Trek Into Darkness, der får premiere den 6. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cica Cariaduser/266037

Altid vild med det J. J: Abrams men Star Trek var kanon, Into Darkness ser meget lovende ud så kan kun sige 'fedt nok'. Det kan ikke blive værre end Star Wars 1-3

Lars Jørgensen

Af alle de emner der har været oppe, er J.J. Abrams det perfekte valg, han har med Super 8, og de to Star Trek film vist at han har hvad der skal til.

mikkel knudsen

Det er rigtig godt at de har fundet en der skal lave star wars 7, men hvorfor skal man vente så lang tid til at den kommer..Først i 2015

Jeff

The choice of Abrams feels right. He’s the safe choice, but he’s a sci-fi fan, a good movie maker and a big fan of Star Wars, so I think it’s in good hands.
I think he’s a better choice than Arndt as writer, but I think it’s going to be great!

Kim

Jeg tror bare jeg vil glæde mig over, at filmene får en instruktør som er genrekendt ! J.J. deler tilsyneladende vandene, og med god grund. Personligt synes jeg ikke han har lavet noget, der var decideret dårligt. Mange snakker om Super8 - jeg synes den var god på en E.T. måde, men jeg var bestemt ikke tilfreds med slutningen...! Til gengæld synes jeg Star Trek var fremragende hele vejen igennem, også selvom det var Romulanerne der var fjenden igen-igen, men det var jo forfatternes skyld, ikke J.J.'s. Hvorfor skulle han ikke også kunne lave en rigtig god Star Wars film ...jeg tror han vil gøre det godt, ikke mindst fordi Disney somregel sætter store krav til deres instruktører...!

Jedi Princeuser/893895

Jeg havde håbet at det ville være JJ Abrams, men tænkte ikke at det vil faktisk ende med ham. For mig det er en fantastisk nyhed, da jeg elsker stort set alt han har lavet indtil videre, bl.a. Super 8, Star Trek, Fringe og Lost.

Han er ung, engageret og har talent. Det bliver godt!

Anonymuser/0

Har stor tillid til JJ og folk ser ud til at have glemt hvor røv elendige film episode 1-3 var. Første Star trek film var langt bedre og mørkere end end samtlige nyere S.W. film !!
Er hverken trekkie eller Star Wars nørd , men synes sidstenævnte ud over at være flot var en samling børnefilm især episode 2 var ´vold nederen´ !!

Brumbassenuser/117960

Nooo. no trekkies skal lave Star wars..

PernilleSolouser/16711

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal reagere på denne nyhed.
Ved ikke, om det er godt eller skidt!

Jeg har ikke rigtigt noget forhold til J.J Abrams (desværre) -
Det eneste jeg ved er, at han ret glad for lens flare.
Så det håber jeg ikke filmen for præg af;) hehe,

Meen, altså tvivlen skal komme ham til gode. Hvis Lucas har sat god for det, og han tror at JJ kan løfte opgaven - Så skulle vi tage sige In Lucas we trust ! ;)

Det kunne også være super fedt, hvis noget af det gamle cast kom med igen. Men skal da helt sikkert se filmen, kommer jeg jo nok ikke uden om. :)

http://9gag.com/gag/6406465

P.s Så mangler vi bare James Cameron, som producere!:P haha.. ej, spøg til side!

Peace out!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.