Cookie- og Privatlivspolitik
'Die Hard' i Det Hvide Hus

'Die Hard' i Det Hvide Hus

Trailer til 'Olympus Has Fallen' - med danske effekter

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Gerard Butler som den nye John McClane? Måske ikke, men hans Secret Service-agent Mike Banning kommer alligevel i nogenlunde den samme pine, som Bruce Willis' klassiske actionhelt i Die Hard.

Vi er dog i Det Hvide Hus og ikke Nakatomi-bygningen, men skruppelløse terrorister står stadig bag et angreb, der sætter én mand i centrum for begivenhederne. Nu er det op til Mike Banning at redde dagen, og som vi kan se i den nye trailer, er det en eksplosiv affære.

Det danske postproduktion-firma Ghost har tidligere stået for effekterne til film som Cowboys & Aliens og Mission: Impossible - Ghost Protocol, og deres seneste opgave er 'Olympus Has Fallen'. Jeppe Nygaard Christensen, CEO, VFX Supervisor hos Ghost, udtaler til kino.dk:

- Vi laver i alt 134 VFX skud til 'Olympus Has Fallen', og hele 23 af dem bliver brugt i traileren. Som i de fleste andre film er alle trailer-skud stadig i udvikling - de er dog ikke langt fra deres endelige udseende. I traileren ses en kortege af biler, der kører væk fra Camp David - heriblandt præsidentens limousine - og det er i denne sekvens, hele vores arbejde bliver brugt.

Den største udfordring for Ghost har dog været de udendørs effekter, som Jeppe Nygaard Christensen uddyber:

- Vores helt store udfordring er sekvensens såkaldte eksteriør-billeder, altså de optagelser, hvor vi ser kortegen udefra. Alle disse skud er 100% computerskabte. Vi har bygget computer-træer, der bøjer i vinden, isbelagte veje og broer, simuleret en snestorm og animeret bilerne fra deres rolige kortege-tur til frem til et meget dramatisk bil-uheld.

Besværlige udendørsscener eller ej, så er Jeppe Nygaard Christensen glad for at være med på filmen:

- Det er en superfed opgave, vi glæder os alle til at se den færdige film om ganske kort tid - men først og fremmest skal vi lige have afleveret de sidste 88 skud.

Olympus Has Fallen har også Morgan Freeman, Aaron Eckhart og Ashley Judd på rollelisten og får dansk premiere den 4. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

Looks like a bad late 80’s early 90’s action for action sake movies. Somehow I don’t think it’s going to get anywhere near Die Hard.

Wayne

Den ser afgjort fed ud.

Det kunne ligne et tiltrængt come-back til Gerard Butler.

mikkel knudsen

Det er jo næste lige som at se die hard filmen, men trailer så god ud.

Herculadedrik

Jamen mange gode ansigter i den filme, fuld smæk på ser det ud som, men må sige af jeg synes nu det er Kapring på åbent hav i en bygning nu, end det er Die Hard.., der mangler jo kun Steven Seagal (eller ikke ), for det kunne være Under Siege 3 :-)...., men skal bestemt ses, Freeman og Butler er lige i skabet .

Anonymuser/0

..så meget det ligner et Die Hard-plot, men jeg er helt sikkert klar :)

Maria Holmen

Ser bedre ud end jeg havde regnet med, med det action hjerte jeg har så er det nok ikke en film jeg kommer uden om at se :-P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

15 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter