Cookie- og Privatlivspolitik

Gangster Squad

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
17.01.2013
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Gangster Squad
|

I 'Gangster Squad' styrer mafia-bossen Mickey Cohen Los Angeles' underverden med hård hånd.

Året er 1949, og Cohen har frit spil til at tjene styrtende med sorte penge på narkotika, våben og prostitution. Politiet og politikerne er nemlig i lommen på ham, så først da politibetjenten John O'Mara får carte blanche til at bruge alle midler for at styrte gangsterkongen, kan de endelig komme kriminaliteten til livs.

O'Mara samler et hold bestående af politiets retskafne outsidere, men det er naturligvis langt fra ufarligt at sætte sig op imod den almægtige Cohen og hans håndlangere.

'Gangster Squad' lader sig dels inspirere af sine genreforgængere (som fx 'Scarface' og 'L.A. Confidential'), og ser sig dels ikke tilbage, når det kommer til action og kvikke bemærkninger.

'Gangster Squad' er instrueret af Ruben Fleischer, der stod bag den veloplagte 'Zombieland' (2009).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (441 votes)
4.2
2.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Gangster Squad' er tegneseriestiliseret underholdning uden dybde eller fokus. En rodebutik, der fungerer i glimt takket være gode skuespillere, som gør hvad de kan med et temmeligt tyndt manuskript. Det sekund du forlader biografmørket, er den glemt igen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... Fleischers forsøg på at lege med de store gangsterdrenge undermineres af et klichéagtigt manuskript, en nogle gange næsten ufrivilligt morsom sej-fyr-dialog og så et overfladisk persongalleri..." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... alt føles som taget ud af en billig kioskroman, og der er stort set ikke en kliché fra gangster-mytologien, som ikke luftes her. [...] der er ikke en eneste selvstændig tanke bag 'Gangster Squad'..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... får både en snert af spoof (en filmisk genreparodi) og en tegneseriefilmatisering, og det er simpelthen for mærkværdigt et miks til en film, der er ment som en alvorlig sag." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... en kontant underholdende gangsterfilm, men den mangler stil og substans... Will Beals manuskript og Ruben Fleischers instruktion mangler den kompleksitet, som kunne have forløst stilen som andet og mere end et overfladisk tidsbillede." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Psykologien er meget firkantet, men periodedesignet er smukt gennemført. [...] der er næppe tvivl om, at virkeligheden var mere kompleks. James Ellroy ville vånde sig. Man kan dog ikke frakende filmen en hårdkogt spænding og betydelig underholdningsværdi. Det er lidt som at se en gammel, glemt western, hvor alle genrens skabeloner er anvendt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacobuser/352327

kanon film! 5 stjerner her fra

Natasjauser/971331

En god film med med masser af action, tæsk, blod, bang og boom. Dejlige Skuespiller. Sjov og måske lidt forudselig.
Kan anbefales.!

Christian

Det er en virkelig god action film, og da der ikke bliver lavet så mange af slagsen synes jeg helt klart at man skulle tage ind og se den!

Stephanie

Super spændende og god film med en masse aktion

Frank

Okay film

Florence

man ved jo hvad man går ind til og syntes faktisk den var rigtigt god....

Mathias

Det er seriøst den bedste film jeg har set i mit liv, hurtig action, meget moderne lavet. Alt i den film er perfekt for mig, bortset fra de barbariske måder at de dræbte på

Luka

I følge mig er det en rigtig god film. Det eneste problem er at den er mega forudsigelig.

Dorthe

Dejlig gangsterfilm - konsekvens afstraffelse i bedste barbariske udførelse :-) Skøn (forudsigelig) historie om at de gode altid vinder. Flere gangsterfilm tak ;-)))

Lilian Led

Historien er god, virkelig fede skuespillere, tilpas med vold og masser gangster attitude. Alt i alt en virkelig fed film!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.