Cookie- og Privatlivspolitik
Avatar-producer skal skrive ny Terminator-film

Avatar-producer skal skrive ny Terminator-film

- og filmen vil få høj censur i USA

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Laeta Kalodgris, der medproducerede Avatar, skal arbejde sammen med Patrick Lussier (Drive Angry) på manuskriptet til en ny Terminator-film. De er blevet hyret af Skydance Pictures til at skrive filmens historie, der dog bliver holdt helt hemmelig.

Producer David Ellison (Jack Reacher) skal sammen med sin søster Megan (Zero Dark Thirty) medproducere filmen, og han udtaler, at filmen vil blive R-rated, dvs. forbudt for unge under 17 år.

Arnold Schwarzenegger har tidligere været på tale til en rolle i 'Terminator 5', men det seneste nye er, at hans deltagelse alligevel er usikker. Instruktør, øvrige medvirkende og premieredato er endnu ukendt, men nu er filmen da sat i præproduktion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Axiom

Den serie er snart stendød. Man kan ikke bare forvente at folk gider se en ny, når de sidste slet ikke leverede varen. Salvation var fornærmende ringe.

mikkel knudsen

Fedt at han skal lave Terminator 5. det bliver også spændene om Arnold Schwarzenegger skal være med i filmen.

Lasse

medmindre de kan lave en ordenlig afslutning med james cameron som instruktør og arnold i hovedrollen. Tror jeg det bliver lort..

The Moviemaster

Jeg bliver meget nervøst nå jeg hører at Lussier er forfatter på en film... han har ikke skrevet noget godt... like... nogensinde!

Bjerg

Er bange for denne franchise er død for længst... Stop det Hollywood! Jeg vil nu gerne se en vellykket efterfølger men da det næppe kommer til at ske (især nu når historien ligesom, er fortalt) så vil jeg hellere undvære. :)

Jacob

Salvation kom tilbage i 2009, og selvom den vel var et flop er der gået lang tid synes jeg. Mon Christian Bale vender tilbage i rollen som John Connor? Hvis ikke håber jeg de i 5'eren vil tage en fuldstændig uventet drejning, eller i hvert fald vælge en ny hovedperson. Hader når en ny skuespiller skal overtage en anden. Håber det bedste for T5, for ikke siden Judgement Day har serien været rigtig go'.

gyldenløve

skal gøre det bedre ind folkene bag den sidste terminater før jeg gier se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

1 time siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

11 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

11 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

17 timer siden

Aktive debatter