Cookie- og Privatlivspolitik
Avatar-producer skal skrive ny Terminator-film

Avatar-producer skal skrive ny Terminator-film

- og filmen vil få høj censur i USA

Stem op!
7
Stem ned!
-1
(reset)

Laeta Kalodgris, der medproducerede Avatar, skal arbejde sammen med Patrick Lussier (Drive Angry) på manuskriptet til en ny Terminator-film. De er blevet hyret af Skydance Pictures til at skrive filmens historie, der dog bliver holdt helt hemmelig.

Producer David Ellison (Jack Reacher) skal sammen med sin søster Megan (Zero Dark Thirty) medproducere filmen, og han udtaler, at filmen vil blive R-rated, dvs. forbudt for unge under 17 år.

Arnold Schwarzenegger har tidligere været på tale til en rolle i 'Terminator 5', men det seneste nye er, at hans deltagelse alligevel er usikker. Instruktør, øvrige medvirkende og premieredato er endnu ukendt, men nu er filmen da sat i præproduktion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Axiom

Den serie er snart stendød. Man kan ikke bare forvente at folk gider se en ny, når de sidste slet ikke leverede varen. Salvation var fornærmende ringe.

mikkel knudsen

Fedt at han skal lave Terminator 5. det bliver også spændene om Arnold Schwarzenegger skal være med i filmen.

Lasse

medmindre de kan lave en ordenlig afslutning med james cameron som instruktør og arnold i hovedrollen. Tror jeg det bliver lort..

The Moviemaster

Jeg bliver meget nervøst nå jeg hører at Lussier er forfatter på en film... han har ikke skrevet noget godt... like... nogensinde!

Bjerg

Er bange for denne franchise er død for længst... Stop det Hollywood! Jeg vil nu gerne se en vellykket efterfølger men da det næppe kommer til at ske (især nu når historien ligesom, er fortalt) så vil jeg hellere undvære. :)

Jacob

Salvation kom tilbage i 2009, og selvom den vel var et flop er der gået lang tid synes jeg. Mon Christian Bale vender tilbage i rollen som John Connor? Hvis ikke håber jeg de i 5'eren vil tage en fuldstændig uventet drejning, eller i hvert fald vælge en ny hovedperson. Hader når en ny skuespiller skal overtage en anden. Håber det bedste for T5, for ikke siden Judgement Day har serien været rigtig go'.

gyldenløve

skal gøre det bedre ind folkene bag den sidste terminater før jeg gier se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

6 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

7 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

19 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

20 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

1 dag siden

Aktive debatter