Cookie- og Privatlivspolitik

Far til fire - til søs

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
04.10.2012
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Far til fire - til søs
|

'Far til fire - til søs' er den sjette film i rækken, der er instrueret af Claus Bjerre og med Niels Olsen i rollen som Far.

Søs og Peter skal giftes, og hele familien er i fuld gang med forberedelserne til den store dag. Men pludselig ringer telefonen. 

Det er Peters plejefar, Skipper, der har brug for hjælp til at vinde den årlige kapsejlads for træskibe. Hvis Skipper vinder konkurrencen, kan han få råd til at istandsætte sit skoleskib, der også var Peters barndomshjem.

Selvom familien har travlt med bryllupsplanlægningen, overtaler Per dem til at deltage i kapsejladsen, og snart er Skippers båd fyldt med en far, fire børn og gamle Onkel Anders - og ingen af dem er vant til at sejle.

'Far til fire - til søs' er det sjette indslag i den nye serie af film. Det er dog film nr. 15, hvis man også tæller de klassiske familiefilm fra 1950erne med.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (382 votes)
3.7
1.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det hele er simpelthen så forkrampet hygge-nyggeligt, at selv sølle 75 minutter virker som en ørkenvandring. Til søs eller ej." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... 'Far til Fire' er blevet dansk films svar på dræbersnegle. En stadig større plage år for år, for mens børnene er vokset foran kameraet, er ambitionsniveauet faldet bag det." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "... hvordan hele fire manuskriptforfattere ikke har kunnet mønstre bare ét sjovt indfald, er ærlig talt noget af en gåde. Kesje har efterhånden mistet sin barnlige charme, og alle andre overspiller fælt. [...] Den ene stjerne gives kun for gammelt venskabs skyld." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Ambitionerne er tydeligvis blevet smidt over bord... et frygteligt manuskript, skrækkeligt skuespil ..., fæle jokes..., og svipsere..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Hvis nogen skulle være i tvivl, er 75 minutter en meget beskeden længde for en film i vore dage. Alligevel føles det som lang tid i selskab med Far og de fire friske børn [...] en helt igennem forudsigelig fortælling." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Så den i tv til jul. Det er fint til de mindste, handlingen er ikke værre eller bedre end i de andre skabelonfilm. Men hvor kunne man ønske sig at filmholdet havde større ambitioner end bare at holde liv i en serie og få smør på brødet.

Charlotteuser/123104

Vi er så dygtige til at lave børnetv og film i Danmark, at man kan undres hvorfor man tillader en så ringe film at komme på lærredet. Er det hele bare blevet til en pengemaskine, fordi man ved, at børnene vil se far-til-fire, og det jo så sælger mindst 2 billetter, da mor eller far skal slæbes med.
Mage til ringe film skal man lede længe efter - ingen sammenhæng i replikker vs historie, og dårligt skuespil af selv kendte skuespillere - hvordan man kan nedlade sig til at spille med i så ringe en film vides ikke - men måske det skyldes krisen.
øV PINLIGT

Camillauser/964289

Jeg har lige siden jeg var helt lille elsket far til fire filmene, men her de senere par år er de bare blevet dårligere og dårligere, og den er er jo ikke andet end en kæmpe fejl.

HeleneColor

Har set de nye far til fire, og synes helt klart den her var den bedste!:-)

Herlig familie hygge!

gitte

Sjov og underholdende som altid

Krestina

Hmm..
Jeg er en af dem der mener, at man ikke skal pille ved klassikerne når det kommer til de gode gammeldags danske film, men denne far til fire er egentlig ok.
Kunne godt lokkes til at se de andre nyerer film med denne familie også :-)

Jane user/346214

Det var en oki film

Natacia

En super hyggelig familie - film :-)

Emilie

Den her film har HUMOR den er så humoristisk!!!
Jeg anbefaler stærkt at se den :)

Loneuser/538586

Vi har set alle Far til fire filmene og skulle selvfølgelig også se denne, men nu synes jeg snart ikke de kan koge mere suppe på den familie. Dog synes vores to drenge at den var god og sjov, så vi ender nok også med at tage ind og se den næste, hvis der kommer en.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.