Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek Into Darkness

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.06.2013
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Trek Into Darkness
|

I science fiction-filmen 'Star Trek Into Darkness' vender besætningen på rumskibet USS Enterprise hjem fra det ydre rum, blot for at finde ud af, at verden er i stor krise.

Starfleet, organisationen bag Enterprise, er blevet angrebet af en ustoppelig, altødelæggende kraft. Derfor bliver Captain Kirk sat i spidsen for en menneskejagt, der bringer hans besætning til en krigshærget verden, hvor de skal pågribe en mand, der dybest set er et masseødelæggelsesvåben.

Enterprise-holdet kastes ud i et strategisk spil på liv og død, hvor alliancer, venskaber og kærlighed sættes på prøve.

J.J. Abrams genskabte Star Trek-myten, da han i 2009 genstartede det mangfoldige science fiction-univers til en ny generation.

'Star Trek' blev oprindeligt skabt af Gene Roddenberry i 1966 som en TV-serie, der løb over tre sæsoner. Siden er der kommet fem officielle TV-serier, 11 film, adskillige computerspil og bøger baseret på Roddenberrys univers. Og selvom 'Star Trek Into Darkness' således er den 12. film i rækken, kræver den ikke videre kendskab til de mange tidligere værker.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (340 votes)
4.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Efter den typiske blockbusterskabelon får vi vanvittige actionscener hvert tiende minut, og det er umuligt at kede sig, men alligevel skuffer 'Into Darkness' en smule." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Til tider kammer denne måske en smule over med tårevædede øjne, patriotisme, loyalitet og 'bromance'. men hvis man tager filmen for, hvad den er, bliver man underholdt for alle pengene." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Tempoet er højt, kulisserne imponerende, og actionscenerne buldrer og brager, som de skal, uden at de velkendte karakterer forsvinder i al rabalderet og de svimlende 3D-effekter. [...] Kunne man lide forgængeren, vil man elske den her." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det er livsnødvendigt for en 'Star Trek'-film at holde balancen mellem det selvhøjtidlige og det selvironiske, og det er måske her, 'Into Darkness' rammer allermest plet. [...] J.J. Abrams [har] skabt en 'Star Trek'-film, der oser af åbenhed og med et skævt glimt i øjet bygger videre på det i forvejen kendte univers. Og tilfører nyt bulder og brag." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Benedict Cumberbatch er fremragende ... [og] den mest spændende nyskabelse i den nye omgang rumintriger på 'USS Enterprise'." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Genstarten var en positiv overraskelse. 'Into Darkness' er større og mindre frisk i anslaget." (Bo Green Jensen)

 • Radio24syv

  "Det er noget frygteligt underholdende noget at overvære. Men som sædvanlig når vi taler Star Trek, ender det nok med, at kun få går i biografen og ser filmen her i Danmark, for vi danskere har det svært med Star Trek-universet." (Søren Søndergaard - kino.dk)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BIOMANEN

Så er det lige ved og næsten. Star Trek uniformen er vasket og Jeg er bare så klar til boldly go where no Bioman has gone before.
Hvad med jer andre er jeres uniform også klar........

Bond

Kender lidt star trek og har set eteren som jeg
var meget tilfreds med. Men toeren ser ud til at
overgå den på alle punkter, det vil traileren i
hvært fald sige. Jeg synes at eteren havde et
godt skuespil og det samme hold er heldigvis
tilbage med en endnu bedre skurk. Det bliver
en alt for lang vente tid.

Men skal da ses på det store lærred!

Linda

Jeg ser virkelig frem til den her film. Den ser bare så god ud.

Morten

jeg kan slet ikke vente. Dog er jeg kun 15 år gammel men da jeg så den første Star Trek film var jeg solgt! Derefter så jeg så hele den "gamle" tv-serie! Fedt at der kommer en efterfølger til en af mine ynglingsfilm!

Sune

De nyere (som efterhånden også er ved at være ret gamle)
serier er også ret fede, samt nogle af de andre film, man skal blot se det i den rækkefølge serierne blev sent (nogle kørte endda samtidigt) og filmene kom :)

Fedt at se at så unge stadigt kan fanges af Star Trek.. jeg så det som barn men forstod det ikke helt, var bare fascineret af effekterne som dengang i 80 og 90erneerne var ret vilde (i TNG)

Det var også først da jeg var 15 og begyndte at se det igen, at jeg blev rigtigt fanget, og i dag er det en stor del af mit liv. Historierne holder virkeligt, selv 50år efter og selvom teknologien på nogle punkter har overhalet hvad der dengang var urealistisk og ren Sci-fi :)

Reedishstoneuser/762328

Og det bliver jeg ved med.... super trailer

Margituser/104575

Bare det snart var nu......

Den glæder jeg mig bare til at se.....

Cica Cariaduser/266037

Meget til at se STID. Teaser og de ni minutters preview er lovende! Bliver interessant at se hvem Benedict Cumberbatch er når det nu siges at det er en 'canon character'. Der er allerede blevet afsløret en gammel kending så...*krydser fingre*

Der er alt for laaaaaaang tid til at den kommer i biografen!

Voyager2010

Jeg har været fan siden jeg så den originale serie i USA i 1979 og jeg glæder mig over at de har fundet nogle skuespillere som minder så meget om de "gamle". Jeg glæder mig helt vildt til den næste Star Trek "Into Darkness".

astronautuser/1015176

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.