Cookie- og Privatlivspolitik

The Watch

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.08.2012
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Watch
|

I science fiction-komedien 'The Watch' opererer fire helt almindelige mænd én aften om ugen som nabovagter med det ene formål at slippe for hverdagens hjemlige rutiner.

Adspredelsen fra de huslige forpligtigelser ændrer dog hurtigt karakter, da de ved et tilfælde opdager, at deres ellers så fredelige kvarter er blevet invaderet af rumvæsner.

Rumvæsner, der opholder sig imellem dem forklædt som helt almindelige mennesker. Nabovagten har nu intet andet valg end at redde byen - og verden - fra total udryddelse.

De fire venner i 'The Watch' spilles af Ben Stiller (Meet the Parents), Vince Vaughn (Wedding Crashers), Richard Ayoade (der både instruerede og medvirkede i 'Submarine') og Jonah Hill (21 Jump Street).

Manuskriptet er desuden skrevet af bl.a. Seth Rogen (Knocked Up), så det siger noget om humoren, man har i vente. 'The Watch' er instrueret af Akiva Schaffer (Hot Rod).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (110 votes)
3.6
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Øv, øv og tre gange Alien-øv, hvor falder vittighederne for det meste bare tungt til jorden. (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Filmen er ikke 'kun' dårlig. Den er fornærmende ringe, og efter at have set 'The Watch' fortvivler man igen og igen over, at der findes filmproducenter, der værdsætter biografpublikummet i så ringe et omfang, at det synes, det er i orden at udsætte dem for et så monumentalt makværk" (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  Endnu en åndløs drengerøvskomedie med endeløse jokes centreret omkring pik, patter og øl. Denne gang tilsat aliens. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Med indædt energi og en del fjollerier tager vagtværnet kampen op og viser sig efterhånden handlekraftigt, ikke uden en vis tilforladelig charme og strategisk tænkende - om end på en noget skæv facon. Der er vittige episoder undervejs" (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  Denne særlige cocktail af 'Ghost Busters', 'Body Snatchers' og 'Tømmermænd i..'-filmenes mandefællesskab er for vanvittigt til at referere – og at overvære! (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

Når man ser rollelisten er forventningerne høje, bare Vince eller Ben Stiller er i sig selv en kæmpe ting til en komedie. Men den her film bliver bare aldrig sjov, som jeg havde håbet på. De første scener er sjove, hvor man rigtig ser Ben Stiller som byens mand, men generelt det med aliens osv - det kommer aldrig på et punkt hvor det bliver sjovt. Kedelig blanding, i stedet skulle de have fokuseret på byen og et andet tema. Der kunne sagtens have været andre tema.

Skuffende.. Øv!

Wayne

Men tilpas skør til at jeg trak på smilebåndet et par gange, undervejs.

Mike

Sjov komedie, jeg synes dog at den var lidt langsom i optrækket.

S. Rico

Det herlige persongalleri er med til at jeg køber det mildest talt ret besynderlige koncept. Skæv komedie med skøre og sjove indfald hist og her.

theartist

Jeg var inde og se den med kæresten. Men må ærligt sige at handlingen var uinteressant og kedelig. Hvilket var ærgerligt, for jeg synes eller at Ben Stiller er en sublim skuespiller... øv øv

Frank

Okay film

Sofie

Den var sjov og anderledes..

Jeff

All the parts are in place for a really funny movie. Funny cast, great script writers, but this movie pretty much sucks. A movie from the writers of Superbad, had be thinking, this was going to be good, but the script is terrible! Actors who have been in some of the funniest movies of recent times, actively suck in this. There’s no chemistry between the lead actors anywhere. The story is weak, the lines are unfunny and the “action” is ridiculous.

Jonasuser/963877

meget få sjove ting i den, men de skuespillere burde man kunne havde lavet bedre!!! sløjt!! kun meget få sjove momenter i den.. dårlig alien film!!

Rasmus

Der er nogle komiske skuespillere selvom flmen kun er halv komisk. Det meste er bare noget kliche fyldt under science ficktion genren. Se filmen hvis du skal smide penge væk til noget der kun kan få dig til at le få gange!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.