Cookie- og Privatlivspolitik

The Right Stuff (1983)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
3 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Right Stuff
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning m. intro
|
Filmen 'The Right Stuff' (Mænd af den rette støbning) fortæller den sande historie om Chuck Yeager (Sam Shepard) og hans astronauter, der bl.a. var de første til at bryde igennem lydmuren. 'The Right Stuff' er baseret på Tom Wolfes journalistiske roman af samme navn. Der er ingen renskurede helte og velovervejede politikere i 'Mænd af den rette støbning', en bearbejdning af Tom Wolfes faktakrønike om USA’s tidlige rumprogram. Derimod tegner filmen et indfølt og realistisk portræt af de nyudklækkede Mercury-astronauter, der lægger liv til den kolde krigs tidlige rumkapløb. Fotograferingen af rakettens kredsløb har givet filmen en kult af beundrere.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4.8
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Har lige genset denne klassiker, og må indrømme at det stadig er et mesterværk.

For det første kan det ikke ses, at filmen er helt tilbage fra 1983 Når man ser de mange flyvescener føles det som om, at den kunne havde blevet lavet sidste år.

Den er fremragende filmet, fremragede lavet, og samtidig utrolig lærerig. I stedet for at læse om de astronauter, så sæt dig hellere tilbage en fredag eller lørdag aften, og hver forberedt på en lang film. Og så bare nyde de 3 timer, som både er utrolig spændende, og samtidig også rigtigt humoristisk. Også når du har set dette mesterværk, så kan du lige så godt se Apollo 13 dagen efter.

Frank

God film

S. Rico

Meget gribende og yderst interessant film om rumtidens tidlige historie. En absolut must-see film, som næsten er til 6 stjerner.

Wayne

De hårde typer, som skulle være de først i rummet, skal udvælges. Spændende film om at bryde lydmuren - og hvor meget et menneske kan holde til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.