Cookie- og Privatlivspolitik

Mørkets Vogtere

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.09.2005
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Nochnoi Dozor - Night Watch
|

I vore dages Moskva findes en skyggeverden, hvor der foregår en ubrudt kamp for at opretholde en 1000 år gammel våbenhvile mellem Lysets og Mørkets kræfter.

Igennem århundreder har undercover-medlemmer af Mørkets Vogtere holdt verdens mørke væsner i skak: vampyrerne, heksene, skiftingerne og troldmændene, som vil forråde aftalen i ly af mørket.

Mørkets kræfter har samtidig sine Lysets Vogtere og menneskehedens skæbne er beroende på denne skrøbelige balance mellem det gode og det onde, men denne balance er nu i fare…

En urgammel profeti forudskikker, at en dag vil der ankomme en stor ny leder, som kan sætte det afgørende punktum for den apokalyptiske strid mellem Lys og Mørke. Den dag er nu indtruffet i Moskva – men hvilken side vil Lederen vælge?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Eddie

Mørkets Vogtere er noget så usædvanligt som en original, visionær, stilistisk raffineret russisk horror- og fantasifilm, som har revolutioneret post-sovjetisk film. Den er instrueret af Timur Bekmambetov (som af sin kollega Nikita Mikhalkov er blevet udråbt til “vores Tarantino”) og er første del af en trilogi baseret på Sergei Lukyanenkos sci-fi-romaner (Night Watch, Day Watch og Dusk Watch.).

Vikulchik

fed

Jeff

A very good supernatural, action adventure story – Russian style.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.