Cookie- og Privatlivspolitik
Transformers-cast former sig

Transformers-cast former sig

 Michael Bay trækker ukendte kort op ad hatten

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Mark Wahlberg skal ikke, som kino.dk ellers tidligere antog, spille rollen som bikeren, der involveres i robotternes kamp i 'Transformers 4'. Han skal spille bikerens svigerfar.

Michael Bay har fundet to forholdsvis ukendte navne til at spille rollerne som den racerkørende motorcyklist og hans kæreste, som altså er Wahlbergs datter: Brenton Thwaites og Nicola Peltz.

17-årige, amerikanske Peltz har tidligere gjort sig bemærket i M. Night Shyamalans hokuspokus-film Luftens sidste mester, hvor hun spillede en af de større roller.

Brenton Thwaites har mest haft roller i australske TV-serier og er aldeles ukendt for det danske biografpublikum. Til foråret spiller den 23-årige australier dog overfor Angelina Jolie i Tornerose-filmen Maleficent.

Transformers-serien skød Shia LaBeoufs karriere af sted mod en plads på Hollywoods A-liste, så mon ikke det samme kommer til at ske for Peltz og Thwaites.

Transformers 4 står lige nu til at få premiere den 27. juni 2014.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Altså... Jeg synes, den sidste film kun fungerede delvist, og det var, fordi en af holdepunkterne var den velkendte Sam, hvor man så i denne omgang har helt nye hovedroller.

Jeg ved ikke, om jeg glæder mig til at se denne film eller ej, for det skal virkelig gøres meget bedre end i 3'eren, før den bliver dét værd, synes jeg. Og skuespillerne her lover ikke just godt, synes jeg. Det bliver lidt for meget teenage-idol agtigt, hvorimod Sam - trods alt - virkede lidt ældre.

Ash

Jeg glæder mig helt sikkert til Transformers fortsætter med Michael Bay i instruktørstolen. Men hele skuespillet i The Last Airbender, var mildest talt meget akavet, så jeg håber da det var en spejling af dårligt manuskript i stedet for dårligt skuespil fra Nicola Peltz's side. Men det får vi jo at se...
Brenton Thwaites kender jeg ikke, så ham kan jeg ikke udtale mig om.

Men jeg glæder mig til en ny historie med de fantastiske Autobots og Decepticons.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

John Travolta, Bruce Willis og især Nicolas Cage må styre direkte efter at entre den liste.

1 dag siden
Jesperuser/368287
Jesperuser/368287

..jeg har immervæk aldrig før lukket mine øjne til en QT film. Jeg kan se de fleste professionelle anmeldere, roser filmen.

1 dag siden
Sørenuser/802277
Sørenuser/802277

Fuldstændig som det gl.

2 dage siden
Sørenuser/802277
Sørenuser/802277

Synes netop, at kommentaren er kort og præcist beskrivende på, hvad der er problemet med filmen...

3 dage siden

Aktive debatter