Cookie- og Privatlivspolitik

Kung Fu Hustle

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.06.2005
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gong Fu
|

Den pyntesyge Øksebande hersker nærmest uindskrænket i en by i 1930'ernes Kina. Beboerne i én lille boligblok holder dog stand, men en skønne dag brydes freden og snart er blodbadet i fuld sving.

Herefter går det over stok og sten i et kæberaslende miks af slagscener, slapstick-sadisme og ekstatisk sort humor, og selv om figurerne blæser på tyngdekraften, ender mange af dem alligevel i en rød pøl - enten skudt, slået eller hakket ihjel.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg tror jeg grinte to gange og så var det det. Og det var bare sådan nogle "ha" agtige.

Wayne

Det kræver at man kan se det sjove i det bevidst overdrevne. Man må under ingen omstændigheder prøve at tage den alvorligt.

Bruce

Det ene vanvittge slagsmål til lands og i luften afløser det andet i dette kung fu-lystspil om strejferen Sing, der er lidt af en plattenslager. Men gangsterne fra Øksebanden får ham ind på en vej brolagt med homage til alt fra Buster Keaton over slapstick til nogle af de mest forbløffende kampe set på film.

Lars Michael

Jeg fatter ikke hvorfor folk synes den her film er sjov, for mig var den kedelig.
Når folk siger til mig se den da den er sjovt, jamen så gør man det, men så absolut en tør film og det sjove ja det var der ikke desværre.

Nadineuser/13852

Af en eller anden grund valgte min Dvd første gang jeg så den at afspille den på engelsk. Det ligner seriøst det er medvillig at de så ser MEGET synkroniseret ud og gjorder det blot endnu mere hylende morsomt.

Jeg synes det er en fantastisk sjov film som jeg finder frem engang imellem. Elsker det univers den kommer fra. Især er jeg helt solgt til Kung Fu skrædderen som løber som en lille tøs og vist nok er bøsse. Og endnu mere hatten af for den altid rygende vicevært. Hun er bare fantastisk! Den ligger desværre kun god fordi jeg ikke kan se den igen og igen uden at ked mig.

alexander

i stil med kung fu soccer og kong pow:enter the fist
den har en god historie, gode effekter, den er hylende skæg og bestemt værd at bruge penge på :)

Frank

Fremragende Action Komedie

Wayne

Jeg skreg af grin - noget af det sjoveste der nogensinde er lavet på film. Hvad instruktøren har røget eller spist må stå hen i det uvisse. Men resultatet er genialt, og meget, meget sjovt.

S. Rico

Det er en film som ingen anden. Et besynderligt mix af komedie, drama, action og selvfølgelig asiatisk kampsport.

Persongalleriet er helt fantastisk. Ikke mindst "The Beast" med hans meget skræmmende mimik og totalt langt ude kung fu evner. Her kan The Bride fra Kill Bill godt gå hjem og lægge sig. Hun ville blive slået ihjel efter 2 sekunder.

Ægteparret i den lille boligblok er også geniale og indeholder langt flere facetter end man ved første øjekast opfanger.

Ud over helt utrolige kampscener og det sprudlende persongalleri, så er filmen også fyldt med smukke metaforer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.