Cookie- og Privatlivspolitik
Død-sexy plakater til 'Warm Bodies'

Død-sexy plakater til 'Warm Bodies'

Bros before brains

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Filmatiseringen af Isaac Marions roman 'Warm Bodies' om en zombie-romance, har allerede fået to trailere og et par plakater. Men her kommer alligevel fem nye, sjove plakater.

Filmen ser ud til at besidde en stor mængde selvironi, hvis man bedømmer ud fra de nye plakater. Ideen om en zombie, der forelsker sig i en pige, lyder langt ude - og det er det ganske vist også.

Spekulationer har kørt på, om denne film kunne være en mulig opsamler af Twilights publikum. Det er muligt, at den vil dele publikum med vampyr-sagaen, men filmene skal klart stå uden for sammenligningen.

Taglines som "Dead sexy", "Bros before brains" og "Love means never having to say you're undead" vidner om en film, hvis umulige romance fortælles med et glimt i øjet.

Warm Bodies får premiere den 7. februar.

Warm Bodies

Warm Bodies

Warm Bodies

Warm Bodies

Warm Bodies

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Danielle Nadia

Hejsa!
Hvordan i alverden får jeg fat i dersens plakater? De er alt for fede, og må bare eje dem? Jeg har billetter til den 4. feb, og premieren er den 7., har jeg så billetter til forpremieren, og derfor plakater?

Mvh!

SigneHansen

Så den også til brugervisning - og jeg er helt enig med hvad der ellers er blevet sagt. Overraskende sjov og ikke ligeså plat som jeg havde regnet med!
Plakaterne er bestemt også fine ;)

Ash

Jeg synes de fungerer de plakater. Essensen af enkelhed er, hvad de udstråler for mig, samtidig med de har en vis sans for humor i dem.
Jeg kan især godt lide den med teksten: "Bros before brains".

Michelle

og den kan varmt anbefales!
Var helt vild med især dens humor, aktion og musik.

Syntes oprindeligt ideen lød plat, men blev mere optimistisk omkring den efter at have set traileren, og kunne godt finde på at se den igen engang.

Ash

Jeg kom desværre ikke ind til testvisningen, selvom jeg rigtig gerne ville. Men du anbefaler den, kan jeg høre, så ind og se den, når den får premiere, skal jeg helt sikkert.

Michelle

Ærgerligt du ikke nåede at være blandt dem, der kom ind at se den. Der viste sig også at være en hel del af mine bekendte, der var blandt gruppen: 'ville egentlig rigtig gerne, men nåede det desværre ikke.'
Jeg håber, du kommer til at synes lige så godt om den, når du får set den (:

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.