Cookie- og Privatlivspolitik

The Men Who Stare at Goats

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.01.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Men Who Stare at Goats
|
I 'The Men Who Stare at Goats' er journalisten Rob Wilton (Ewan McGregor) på jagt efter sin næste store historie.

Rob møder Lyn Cassady (George Clooney), en skyggeagtig fyr der påstår at tilhøre en eksperimental afdeling i den amerikanske hær og hævder, at der findes en legion, "Warrior Monks", som har overnaturlige psykiske kræfter.

Munkene kan læse fjendens tanker, selv gennem tykke vægge, og endda slå en ged ihjel ved bare at stirre på den. Stifteren af programmet, Bill Django (Jeff Bridges), er forsvundet, og det bliver nu Cassadys opgave at finde ham igen.

'The Men Who Stare at Goats' er inspireret af Jon Ronsons bestseller, der behandler den amerikanske regerings forsøg på at udnytte overnaturlige evner for at bekæmpe fjenden.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1234 votes)
3.8
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ikke særligt vedkommende beretning om nogle fjollede og urealistiske eksperimenter... med alle sine særheder og svagheder er filmen ikke desto mindre excentrisk nok til at være fængslende." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... især i filmens midterste tredjedel er der langt imellem de store grineflip. Historien begynder ellers forrygende... Og takket være mand-til-mand kemien imellem McGregor og Clooney blomstrer absurditeten lige fra første sekund." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... [er] langtfra blevet den absurde komedie, som ellers ligger i stoffet. Den stiller sig for det meste tilfreds med fjollede gags, og alle de gode kræfter overspiller fælt." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... man kunne godt ønske sig, at der havde været en Coen-bror eller to inde over filmen. De havde nok turdet fokusere mere på det deliriske og groteske og droppet journalistens karakter, der tager publikum i hånden i stedet for at slippe os fri og lade os udleve vanviddet med de skøre karakterer." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Besætningen, den udsyrede historie og forfilmene lover det helt store for denne amerikanske komedie, der går til angreb på krigen mod terror med humoren som våben. Desværre indfries forventningerne ikke, selv om der (selvsagt) er eminente øjeblikke, hvor de involverede kræfter slipper geniet løs." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

En komedie om amerikanske soldater der har udviklet mentale evner til bl.a..... at slå geder ihjel. Ja, det lyder jo til at vi er rejst dybt ind i et underligt univers, og det må man sige vi er.

Med George Clooney, Jeff Bridges, Ewan McGregor og Kevin Spacey har man samlet et klasse udvalg af skuespillere. Alle fire bliver stillet i "fjollede" og "skøre" roller, som vi som publikum sjældent oplever dem i. Især George Clooneys muligt psykisk syge rolle skal have mange roser med på vejen!

Løbende igennem filmen kommer der flere og flere skøre indslag, som alligevel ikke virker så urealistiske... Det er svært at forklare, men "The men who stare at goats" er en virkelig god komedie! Hvis du elsker et univers der minder om Coen-brødrenes sorte verdener, så er dette filmen for dig!

Mike

Genial film, den skulle bare lidt mere op i gear, så tror jeg den havde blevet meget bedre end den er.

Frank

Dårlig film

Lars Michael

Minder meget fra coen-brødrene.
Men den kommer aldrig helt op i gear desværre, også mere fordi at jeg godt kunne se noget godt i den.

Henrik

Spild af penge. Virkelig skuffet.

Jeff

I was disappointed. All the really funny bits were in the trailer.

Wayne

i Coen stil - men bare ikke lige så sjovt.

Marie user/563752

Super fed film!

Henrik

men skidt udført. God tanke med filmen, men den holderv ikke, og man begynder at kede sig

Anneuser/54879

vanvittig, mærkelig og morsom

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.