Cookie- og Privatlivspolitik

Syriana

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
17.02.2006
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Syriana
|

En politisk thriller om hvordan USA indgår hemmelige aftaler med olie-industrien og derved ubevidst – eller bevidst – i kølvandet på disse skaber terrorisme. Vi følger sideløbende forskellige personer, og hvordan deres hverdag bliver påvirket; bl.a. den aldrende CIA-agent Bob Baer, der kan se hvordan CIA’s midler bliver beskåret, og at beslutninger bliver mere og mere politiske; Mellemøst-oliearbejderen Syed og hans teenagesøn Wasin, der er terrorist-sympatisør; og Miss Universe-deltageren Mary Alice, der bliver lokket til at blive en iransk olie-mellemmands elskerinde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

Interessant film om olie industrien.. men også en tand for politisk for min smag

Lars Michael

Hvis man følger med i den virkelig verden ville man også kunne forstå filmen, for mig er det virkelig et most for os filmelsker hvor verden fortæller os om mange penge, rigtig mange penge.
Og historien er super godt fortalt, som jeg nydt meget godt af.

Frank

Dårlig film

Wayne

Den vil for meget, og bliver derfor aldrig rigtigt vedkommende. Alle personer er temmelig endimensionelle - og man fatter ikke rigitg interesse for dem. Ikke engang da en familietragidie indtræffer føler man for alvor noget.

Det er en meget politisk film, som vil fortælle om de store grumme olieselskabers spil, i samarbejde med den amerikanske regering - men den kunne sagtens være kommet tættere på personerne.

At Clooney fik en Oscar for sin birolle, skyldes vist at han lod sit skæg gro, og havde fedtet hår, og en lille topmave for han har sandt og sige ikke mange dialoger i den film.

Jeff

Clooney in top form. Very interesting movie.

S. Rico

Vær advaret. Man skal være mere end almindelig vågen for at holde styr på alle detaljerne i denne meget ambitiøse film om aktuel udenrigspolitik og terror. Der er flere små historier i filmen, og hvis man kan slå sig til tåls med at fatte et par af dem, så kan man måske nok holde filmen ud.
Der er billeder, som man aldrig glemmer - men alt i alt en for rodet affære til min smag.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.