Cookie- og Privatlivspolitik
Hvad skal du se i 2013?

Hvad skal du se i 2013?

Stem på dine 5 favoritter i det kommende filmår

Stem op!
22
Stem ned!
-1
(reset)

Biografåret er snart ved at være omme, og det har bl.a. været domineret af populære danske film, massive superhelte-blockbusters og en vis Agent 007. 

Også 2013 byder på store filmoplevelser. Men hvilke er ikke til at komme udenom?

Vi har samlet en liste over 50 store eller særligt ventede premierefilm, jævnt fordelt over hele 2013, og du kan stemme på dine fem favoritter.

At udvælge 50 film er ikke let, for der vil altid være nogle titler, der burde være med, men som på grund af afgrænsningen ikke er det. Hvis du derfor glæder dig overordneligt meget til en film, som ikke er på listen, så skriv det i kommentarfeltet forneden.

(Blandt alle, der begrunder deres valg i kommentarfeltet, trækker vi lod om 5 x 2 fribilletter til biografture i 2013.) 

Vi har udtrukket vinderne af fribilletterne, og brugerne er: René Elias, Antaeus, Christina Rytter, Jeff og Natascha (tass). Tillykke og god fornøjelse!

Du kan læse mere om alle filmene her på kino.dk!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Sent, jeg ved det! Men her kommer alligevel listen over de film jeg glædede mig til at se i år/2013:

1.) The Hunger Games: Catching Fire
2.) Django Unchained
3.) Gravity
4.) Silver Linings Playbook
5.) Nattens Dæmoner
6.) Carrie
7.) Monsters University
8.) Now You See Me
9.) The Mortal Instruments: Dæmonernes By
10.) Frost
11.) Vilde Rolf
12.) After Earth
13.) 2 Guns
14.) Grusomme Mig 2
15.) Kick-Ass 2
16.) Iron Man 3
17.) Pacific Rim
18.) Man of Steel
19.) This is the End
20.) The Fast & The Furious 6

Anders

Du har da vist glemt at skrive Hobitten? :)

Bimuser/83153

Jeg glæder mig til de mange spændende film i 2013, især til Hitchcock, The Master og Hyde Park on Hudson som har flere af mine favoritskuespillere.

Helle

Jeg glæder mig så meget til Jagten, selvom jeg hader uretfærdighed. Traileren får en til at gyse og vil se mere.
Mads Mikkelsen er fantastisk.

Celina

Jeg glæder mig utrolig meget til 2013!

The Hunger Games bliver fortsat, og efter jeg åd bogen på et par dage glæder jeg mig til at se hvad de vil gøre med den på det store lærred.
The Mortal Instruments var en fantastisk at leve sig ind i, og traileren ser ud til at, i hvert fald være tæt på, at leve op til denne standard, selvom det bliver svært.
Og så kommer The Host!! Jeg har nu læst bogen tre gange, og hver gang føles det som om at jeg skraber en lag mere af bogens mening, derfor bliver det utrolig spændende at se om filmen kan tage hele denne utrolig dybe mening med sig.

Alt i alt er spørgsmålet ikke om jeg skal i biografen i 2013, det er om jeg har penge nok til at komme derind alle de gange jeg har lyst til..

Helt klart et år med en masse spændende film!

Birtheuser/99295

Filmen havde novemberpremiere i London til flotte anmeldelser så jeg venter spændt på skildringen af heksejagten på en tilsyneladende uskyldig mand i en hyggelig landsby.
Mads Mikkelsen og Thomas Bo Larsens spil blev rost.
Slutscenen skulle rumme en overraskelse som ændrer publikums opfattelse af hovedpersonen - mon han i virkeligheden er pædofil eller bliver han interesseret i børn efter oplevelsen?
Ved ikke hvad der lægges op til men jeg skal helt sikkert se den!

Anna

Jeg ser simpelthen frem til at der indeholder sjov, action og masser af spænding. Specielt film som Iron Man er ser jeg virkelig meget frem til.

TheDayDreamer

Af alle mine 5 valg, er det klart "Man of Steel" jeg glæder mig allermest til næste år! Dette skyldes at jeg altid har set Superman som en helt af en helt særlig støbning, og hvor mange synes "Superman Returns" (2006) var en ærgerlig fortsættelse fordi den satte mere fokus på supermans følsomme side, og ikke action-elementet, så var det netop denne kvalitet jeg værdsatte ved filmen! Jeg glæder mig overordentlig meget til at se hvordan Zack Snyder fortolker verdens nok mest kendte superhelt - og ud fra hvad jeg har læst mig frem til (og det indtryk man får af teaser traileren), så har jeg lidt på fornemmeren at vi måske har en anderledes origin story i vente! + Der skulle efter sigende også være langt flere scener fra Krypton med (GUF!) - DET har virkelig manglet i de tidligere film synes jeg.

+ Jeg ELSKER at se de scener hvor Superman bare flyver i stratosfæren og ser ned på Jorden - han virker så fredfyldt (det var nogle af mine absolutte yndlingsscener fra "Superman Returns" :)

Vivianuser/901693

Hobbitten er helt klart favoritten! Er opflasket med Tolkiens univers, så det er enormt spændende at se det på det store lærred :)

Sunfeatheruser/766402

Den står godt nok ikke på listen, men jeg glæder mig rigtig meget til "Warm Bodies" til Februar :D Har på fornemmelsen at den er super fed!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.