Cookie- og Privatlivspolitik

Storm

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
02.10.2009
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Storm
|

'Storm' er historien om 12-årige Freddie, som bor alene med sin far, der er politibetjent.

Freddie har et stort hjerte, og da han en dag ser en hund, som bliver mishandlet af sin ejer, beslutter han sig på stedet for at handle. Imod sin fars vilje bortfører Freddie hunden og gemmer den på sit værelse.

Storm, som Freddie hurtigt døber hunden, har en helt usædvanlig evne: den kan løbe meget, meget hurtigt! Freddie tager Storm med på væddeløbsbanen, hvor den hurtigt vækker opsigt, og hundetræneren Sofie tilbyder at hjælpe med træningen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (476 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... [viser,] at selv om opskriften er slidt, virker den, hvis den er brugt med respekt for sin målgruppe... Hans nye film forsøger ikke at være mere, end den er, og derved vinder den i sidste ende og er med andre ord et rigtigt fornøjeligt bud på underholdning for hele familien." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Alle børn på fire til otte år vil elske 'Storm'. Både de raske piger og drenge der kører med klatten i skolen og til sport, men også de børn der er mere udsatte og alene i hverdagen. 'Storm' giver modet til at brænde for noget og brændsel til at nære en drøm." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Jyllands-Posten

  "...ikke super-ambitiøs sammenlignet med andre mere originale børnefilm fra Danmark... [men den] er god, gammeldags børne/familieunderholdning, der er så rigtigt skruet sammen, at den er svær at klage over." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Weekendavisen

  "... er skåret meget traditionelt... et gennemprøvet industriprodukt og det modsatte af en auteurfilm, men resultatet er virkelig meget anstændigt. ... Marcus Rønnov er god som den udsatte dreng..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FilmFyr

Havde nu nok ventet for meget af filmen, men den er da nu godt :)

reneuser/746697

Skide god film ...børnene elskede den....

Christinauser/155420

okay børnefilm - sød - men ikke fantastisk

karen

En super familie film, vi alle gerne vil se igen.

Turbogartuser/600775

God familiefilm. Begge børn på 10 år var super glade efter filmen

Karina

Jeg var inde og se den sammen med min nevø, og tror vi begge syntes det var en god film.. En jeg klart kunne finde på at se igen

Lone Muser/513849

En helt fantastisk familie-film som spiller på hele følelses registret

Troelsuser/405917

En gammeldags børnefilm af Lassie-typen. Det helt forudseelige galleri af skurke og helte, og en slutning der kan gættes af selv de meget unge kiggere. Men Storm fungerer over for sin målgruppe - de små og lidt større børn. Vi havde barnebarnet på 9 med, og hun elskede filmen. Og det er vel det, en efterårsferiefilm til børn handler om!

Stina

Min niece på 8 var med og hun synes den var rigtig spændnede. Super familie underholdning.

anja-carina

kan varmt anbefales..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.