Cookie- og Privatlivspolitik

En kat i Paris

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
08.11.2012
| |
1 time 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Une vie de chat
|
Billetter

I tegnefilmen 'En kat i Paris' lever katten Dino et hemmeligt dobbeltliv. Hver nat hjælper den Niko – en godhjertet klatretyv – med at stjæle folks smykker.

Dino kommer ud på en næsten umulig opgave, da dens ejer, den lille pige Zoé, kidnappes af en farlig gangstergruppe. Han får derfor brug for sin makker, for de er de eneste, der sammen kan redde hende.

Problemet er bare, at Zoés mor, som er politibetjent, er ved at anholde Niko for smykketyverierne.

'En kat i Paris' vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.4
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Jean-Loup Felicioli og Alain Gagnol tegner Paris som et eventyr, man har lyst til at gå på opdagelse i med øjnene. [...] Den romantiske noir-stemning i filmen hjælpes på vej af et stemningsmættet og jazzet soundtrack" (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... 'En kat i Paris' er spændende og sød, og stikker især ud ved at spille på følelser og stemninger frem for holdninger og moraler." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "En kat i Paris’ er en farverig, visuel oplevelse for børn og barnlige sjæle. Den håndtegnede stil virker som et friskt pust i en tid, hvor computerkraft ellers er det foretrukne værktøj, når der animeres." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Magisk... fremragende og charmerende film for både børn og voksne" (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Den flotte og jazzede franske animationskunst for børn ... havde fortjent en bedre gennemarbejdet historie." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Stilen minder om de gamle Jumanji tegnefilm.

SigneHansen

Så den oprindeligt sidste år some forberedelse til Oscar-uddelingen, hvor den var nomineret til bedste animationsfilm, og blev fuldstændigt forelsket.
Jeg elsker måden den er tegnet på, og soundtracket er fantastisk. Jeg så den på fransk (med undertekster, vel at mærke....) og det var også med til at gøre stemningen helt autentisk og hyggelig - på en lidt... Små-sær måde.
Jeg ville måske ikke umiddelbart sige det var en fantastisk børne-film, men visuelt er den virkelig god!

Vanessa

Den ser rigtig sød ud, skal måske ses, men så med min søster

Rasmus

Have ikke de væsentligt store forventninger til En kat i Paris, udover at jeg ville se en tegnefilm udover de tegnefilm jeg plejer at se. Efter at have set En Kat i Paris blev jeg temmeligt imponeret. Faktisk en ganske god lille og til diverse tider sød fortælling med en nogenlunde normal moral. Flere gange spekulerede jeg på om den overhodet var til børn, da mange af situationerne sommetdier har et redt effektivt voksenpræg, og nogle af de tegnebillede ikker er så børne.muntrer, som man muligvis bør tro. jeg kunne altså rigtigt godt lide filmen, den er spændene, sommetider hyggelig og ganske komiske. En fin film du kan tage med de støre børn med ind og se, inden den går ud af alle biograferne!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.