Cookie- og Privatlivspolitik

The Twilight Saga: Eclipse

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.06.2010
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Twilight Saga: Eclipse
|

I 'The Twilight Saga: Eclipse' er Kristen Stewart og Robert Pattison igen tilbage som Bella Swan og Edward Cullen i seriens tredje film.

Bella finder sig endnu engang i yderste livsfare, da Seattle rystes af en række brutale mord og en iskold vampyr fortsætter sin ustoppelige søgen efter hævn. 

Præcis mens Bella er allermest presset, tvinger omstændighederne hende til at vælge mellem sin kærlighed til Edward og venskabet med Jacob (Taylor Lautner), vel vidende, at hendes valg kan blive den gnist, der antænder den skrøbelige våbenhvile mellem vampyrer og varulve.

Eksamenstiden i hendes gamle verden nærmer sig samtidig hastigt og truende, og Bella konfronteres nu med sit livs vigtigste beslutning: Skal hun bare forsøge at leve videre; eller vil hun leve for evigt?

David Slade ('Hard Candy', '30 Days of Night') er den tredje instuktør som fortolker Stephenie Meyer i 'The Twilight Saga: Eclipse'.


Facebook

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3967 votes)
4.9
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... mere udadvendt og actionfyldt end den foregående, men også mere hul." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... en tam affære, skabt direkte til fans af Stephanie Meyers bøger. De mildt interesserede bør enten holde sig væk eller få tilfredsstillet deres nysgerrighed ved at anskaffe sig første film i serien på dvd." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... en lækkerbidsken for 'Twilight'-fans og fin filmunderholdning for os andre." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... hjælpes på vej af de tre hovedrolleindehavere, som måske nok er pæne at kigge på, men simpelt hen ikke formår at give deres karakterer blot et minimum af bid eller dybde. ... 124 minutters spilletid [er] betragteligt mere, end det spinkle handlingsforløb kan bære. ... " (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... sløset og hullet fortalt og komplet uengagerende. End ikke kampscenerne fænger." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... det er gået for tjept med at holde seriekonceptets gryde i kog. ... Kampscenerne afleveres tjept, og fotografen Aguirresarobe skaber passende uvirkelige naturscenerier, men de tyndbenede dialoger gentager sig selv i én uendelighed." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joachim

En virkelig elendig film - mere er der ikke at sige.

Jakob P.

The Twilight Saga: Eclipse får 5 stjerner af Anmelderen *****

Jeg må sige at jeg er imponeret, imponeret over at producerne igen har formået at tage hovedtrækkene fra den tredje bog i Twilight-serien; Eclipse, og formået at lave en rigtig fed film ud af det. Jeg synes både spændingen stiger og koger i denne her tredje film, da det hele jo bygger op til den fjerde bog i serien, og til de sidste to film i serien. Jeg morede mig, og var rigtig godt underholdt af denne her film, og jeg synes de folk som har lavet og produceret Twilight-serien gør det rigtig godt. Jeg er selvfølgelig også fan af bøgerne, skal det lige siges, p.t. er jeg i gang med at læse den fjerde bog i serien på ca. 850 sider; Breaking Dawn. Jeg synes generelt bøgerne er spændende og gode, og jeg synes der sker en fed og spændende udvikling, fra den første bog i serien, og så frem til den fjerde. Jeg synes generelt og dybest set, at Twilight-sagaen rummer alt for mange interessante elementer, til at man kan synes bøgerne eller filmene for den sags skyld, er kedelige. Jeg er fan af både bøgerne og filmene, og synes den verden og hele konceptet bag Twilight-sagaen, både er spændende, og interessant.

Isabella Swan (Kristen Stewart) og Edward Cullen (Robert Pattinson) er stadig kærester, og har en rolig hverdag i byen Forks i staten Washington. På sidelinjen følger de situationen i Seattle, hvor der sker en masse grusomme mord, og indtil videre er der ingen spor efter morderen. Familien Cullen finder frem til, at det er nyfødte vampyrer som står bag mordene, og efter at Edward opfanger en fremmed vampyrs lugt i Bellas værelse, er Cullen-familien i højeste alarmberedskab. Omstændighederne tvinger Bella til at vælge mellem sin kærlighed til Edward, og sit venskab med varulven Jacob Black (Taylor Lautner), velvidende om at hendes valg kan være den gnist, som kan antænde den våbenhvile som eksisterer mellem vampyrerne i Cullen-familien og varulvene. Samtidig nærmer Bellas eksamenstid sig, og hun er nød til at foretage et livsvigtig valg; skal hun bare forsøge at leve videre, eller skal hun leve for evigt.

Igen synes jeg at producerne bag denne tredje film i Twilight-sagaen, har været rigtig dygtige og gode til at fange hovedpunkterne fra bogen Eclipse, og har fået alle de vigtige ting med i filmen. Jeg synes filmen generelt har et godt tempo, og en naturlig rytme hele vejen igennem filmen, som gør at man synes den er spændende og man ønsker at følge med i tingenes gang og i udviklingen. Skuespillet fra Kristen Stewart og Robert Pattinson, er blevet bedre synes jeg i denne her tredje film i serien, de er blevet mere intense i deres måde at spille på. Filmen er rigtig godt sammensat, med en god portion spænding, og en god portion kærlighed og action. Scenerne hænger rigtig godt sammen, man føler ikke på noget tidspunkt man keder sig, derimod bliver man suget ind i stemningen i filmen, og filmen hænger generelt godt sammen. Man får lyst til at følge med i serien her i den tredje film, og man får lyst til at se mere til vampyrerne og varulvene i Twilight-universet, for at se hvad der mon sker med Bella, Edward og Jacob. Det er bare en rigtig fed og spændende film, jeg synes den fortjener ros for der er godt gang i den, og den er bare generelt spændende og fed at se.

Cæcilie

Lever endnu engang ikke op til forventningerne, da bøgerne bare er bedre.

Jakob P.

Jeg vil helt sikkert give dig ret i at bøgerne er bedre, men der får du jo også mange flere detaljer med, så det er klart man nogle gange føler man mangler detaljer, når bøger bliver filmatiseret.

Dog synes jeg at filmene er fremragende, jeg kan i hvert fald godt lide filmene, selv om jeg er stor fan af bøgerne. Jeg synes de folk bag filmene har gjort det godt :-)

Anonymuser/0

filmatiseringer af boeger..
Hvor sjovt det end lyder tvang min storebror mig naermest til at se den, fordi ham og hans ven elsker filmene.
Eclipse var/er en lille smule bedre end New Moon, men ikke bedre end Twilight. 3 stjerner herfra. Laes boegerne istedet de er lige en tand bedre :)

Lineuser/1001512

den er så romantisk!!♥♥♥♥ specielt der hvor Edward frier!!!♥♥♥♥♥♥

Asmund

ja, og så gay. for ikke at sige pædofilistisk-jeg mener, han er ca. 100 år gammel, og hun er ikke fyldt atten!

Marie

Ja okay, han er virkelig gay, fordi han frier til hende..... Ved du hvad gay betyder? Nej vel, det passer ligesom ikke så godt ind i sammenhængen. Han er totalt gay fordi han frier til en PIGE, som mentalt er 70 år ældre end hende.

Og ja, jeg er sur lige nu. Det er ikke gay. Men det er gay, når en dreng, som siger gay til sådan nogle latterlige ting, ser sådan nogle gotisk-romantiske tøsefilm. Se det er gay!

Vicksuser/989644

Dette er en mega vild film, den er spændende og man kan virkelig se at selvom 2'eren måske var lidt kedelig, så skulle man bruge den for at forstå båndet mellem Bella og Jacob, samt forholdet mellem Jacob og Edward... Jeg synes de har fået rigtig meget med fra bogen, hvilket er rart når man er fan og har læst bøgerne :D

Jakob P.

Helt sikkert! Jeg er enig med dig :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.