Cookie- og Privatlivspolitik

Arthur og Maltazar's hævn

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.12.2009
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Arthur et la vengeance de Maltazard
|

I 'Arthur og Maltazar's hævn' glæder Arthur sig helt vildt, for i aften slutter månens tiende cyklus, og så kan han endelig vende tilbage til Minimoysernes verden for at gense Prinsesse Selenia.

Minimoyserne har forberedt en stor festmiddag til ære for Arthur, og Selenia har taget sin yndige rosenbladskjole på. Desværre vælger Arthurs far helt uventet at forkorte ferien hos Granny. 

En edderkop afleverer et riskorn med teksten "S.O.S." til Arthur, da de skal til at rejse, og der er ingen tid at spilde. Selenia er i fare og Arthur bliver nødt til at redde hende!

Arthur begiver sig nu ud på en farefuld rejse, hvor han kæmper mod den nye tyran i Landet med De Syv Jorde, redder Betameches liv og slås med rotter, frøer og behårede edderkopper.

Endelig ankommer Arthur ankommer til Minimoysernes verden, men snart opdager han, at det slet ikke er hans gode gamle venner, der har sendt bud efter ham. Hvem mon har narret vores unge helt i en udspekuleret fælde?

'Arthur og Maltazar's hævn' er første del af af en ny historie om minimoyserne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (311 votes)
3.8
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen består, ligesom den første, af både en realistisk del med »rigtige« mennesker og en fortryllende computergrafikeret del og det er klart sidste nævnte, der har charmen og det stærkeste visuelle udtryk." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Ligesom sin forgænger fra 2007 er 'Arthur og Maltazar's Hævn' en eksperimenterende blanding af tegnefilm og 'rigtig' film. Men det pudsige miks af de to medier fungerer bedre denne gang.Og historien om drengen Arthurs tilbagevenden til det computer-animrede lilleput-rige hos Minimpyserne er også fortalt mere elegant." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Ud over at være indforstået, overgearet og langtrukken er den også håbløst spillet. Og lige så håbløst synkroniseret af de danske stemmer." (Kristine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "At historien er såre simpel, er faktisk en fordel i dette ringlende og flot detaljerede univers - hvor skuespillere som Mia Farrow og Snoop Dog gør en komisk og forgængelig entré. Det er muligt, at det ikke er stor, uforglemmelig kunst, vi ser her, men det er alligevel flot, fantasifuldt og i ny og næ rørende." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Forrygende er optakten og senere en tur gennem puslingenes forlystelseskvarter, hvor Las Vegas møder Star Wars’ intergalaktiske underverdener. Men hverken dette svindler- og dulleparadis af vanskabninger eller Malthazars viderværdige fremtoning er noget for førskolebørn." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
thomasuser/842097

Så den igår og ja den var udemærket, vild flot lavet...
MEN WTF!!!! den stopper midt i handlingen og kan ingensteder læse om hvornår en 3'er at sat til

carstenuser/848349

Jeg elsker Marie-Leonora!!!

carstenuser/848349

Var over i england og se den.

Kronk fra david by

eteren var et mester værk af en film animation og virklighed se den!!!

emiluser/714356

den bliver kanon

Christinauser/859359

nogen der kan fortælle det?

The Womanuser/8031

eteren var helt igenem fantastisk så jeg er sikker på at toeren også bliver god

camilla

Den ska´ jeg bare se

Esbenuser/222241

Det kunne aldrig falde mig ind at se denne på dansk! Vi vil ha' den på originalsproget!

mADS 22

Den bliver da god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.