Cookie- og Privatlivspolitik
Mark Wahlberg skal lege med Transformers

Mark Wahlberg skal lege med Transformers

Michael Bay bekræfter stjernes medvirken i 'Transformers 4'

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

Michael Bay, Hollywoods blockbuster-konge, instruerede for nylig Mark Wahlberg i det kommende bodybuilder-krimi-drama Pain & Gain. Det samarbejde var så vellykket, at de to nu har sagt ja til hinanden igen.

Wahlberg har nemlig indvilliget til at medvirke i fjerde kapitel i Bays Tranformers-serie. Rygtebørsen har i lang tid svirret med historier om Marky Marks forestående engagement i legetøjsfranchisen, men nu er det altså blevet endeligt bekræftet af instruktøren selv.

Michael Bay udtaler i en pressemeddelelse:

- Mark er fantastisk. Vi havde det enormt sjovt under optagelserne af 'Pain & Gain', og jeg er helt oppe at køre over at arbejde sammen med ham igen. En skuespiller af hans format er den perfekte saltvandsindsprøjtning til filmserien og til at løfte Transformers-arven.

Plottet skulle eftersigende komme til at omhandle en racerkører og hans kæreste, der involveres i robotternes kamp. Wahlbergs rolle i filmen er endnu ukendt, men racerkøreren er da et godt bud.

Transformers 4 skal optages i foråret, og filmen får først premiere i 2014. Indtil da kan vi altså blandt andet fornøje os med Mark Wahlberg i 'Pain & Gain'.

Her spiller han overfor Dwayne ”The Rock” Johnson og Anthony Mackie i et plot om tre bodybuildere, der rodes ud i komisk kriminalitet i 90ernes Miami.

Pain & Gain får dansk premiere 9. maj 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
stina

Øh? hvad?

3eren overraskede mig positivt, meget.
og jeg er fan af Shia, men har længe gerne ville se ham i noget lidt mere, "ikke Transformers agtigt"

Men at sætte en anden skuespiller ind i filmen, der umuligt snart kan blive til andet and overfladisk, og halvhjertet. ?? Don´t!

Begitte

Hmm...
Godt nok havde jeg mine tvivl om 3'eren i serien, men den overraskede mig dog alligevel..
Men en 4'er uden hovedkarakteren fra de andre film?
Ingen skrig fra LaBeouf der udtrykker: OPTIMUS!!... ?
What the hell...

Men igen jeg vil nu give 4'eren chancen alligevel! - Mark er jo en god skuespiller, så hvorfor ik?
- Men jeg skal vist se den for at give min mening...

Hassel

Syns den første var fin, den næste var ok, men den tredje tabte mig totalt så jeg havde håbet den ville stoppe der. Og hvorfor så sætte en så god skuespiller som Mark Wahlberg ind i et projekt som næste ikke kan andet end at fejle? Jeg håber VIRKELIGT at han ved hvad han gør, og at de får lavet en ordentligt rolle / manuskript til ham!

ChazzleBedazzle

man bare skulle stoppe, mens legen er god, og legen stoppede med at være god efter toeren... Hvor meget jeg end holder af Transformers, tvivler jeg på, at konceptet kan holde til en film mere... Længe leve pengemaskinerne...

gyldenløve

jeg kunne godt lide de første 3 men nr3 var lidt flad i historien jeg skal se den men tror ikke den bliver lige så god som de andre

The Other Account

Ved ikke rigtig om jeg syntes om ideen, at lave flere transformers-film uden Shia LaBeouf! Jeg er vild med den forrige franchise (2007-2011), men fordi jeg i forvejen er fan, så vælger jeg at give 'Transformers 4' en chance! Jeg håber virkeligt at Mark Wahlberg kan klare rollen som den nye mandlige hovedrolle, der skal hjælpe de mægtige robotter!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 time siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

9 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

10 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

19 timer siden

Aktive debatter