Cookie- og Privatlivspolitik

The Host

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
28.03.2013
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Host
|

I 'The Host' befinder vi os i en fremtidig verden, hvor menneskeheden er blevet invaderet af fremmede sjæle, der overtager menneskets sind én efter én.

Den unge kvinde Melanie Stryder har stadig sin frie vilje og er derfor konstant på flugt. En dag møder hun menneskedrengen Jared, og det er kærlighed ved første blik. Men parret får desværre kun kort tid sammen, da Melanie fanges og overtages af sjælen Wanderer.

Melanies følelser og minder viser sig dog at være så stærke, at de overvælder den fremmede sjæl, og pludselig opstår en hidtil uset kontakt mellem de to livsformer.

Den romantiske science fiction-film 'The Host' er baseret på Twilight-forfatteren Stephenie Meyers roman af samme navn (på dansk: Vandrende sjæle).

Saoirse Ronan (The Lovely Bones) spiller Melanie, mens Jeremy Irons søn, Max Irons, spiller hendes elskede Jared. I andre store roller ses Diane Kruger (Inglourious Basterds), William Hurt (A History of Violence) og Jake Abel (I Am Number Four). 

'The Host' er instrueret af Andrew Niccol, der har masser af science fiction-erfaring fra film som 'Gattaca' og 'In Time'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (357 votes)
4.1
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Replikkerne er korte og naive, og de unge skuespillere kommer til at se lidt for stive ud. [...] en kedelig historie, hvor alle hele tiden ser meget alvorlige ud, og hvor der ikke er sneget bare ét lille grin ind." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... instruktøren Andrew Niccol holder tøjlerne stramme. De unge skuespillere giver flot liv til budskabet... Og i en vigtig birolle giver én af branchens bedste, William Hurt, hele historien tyngde." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... en lang ophobning af tåbeligheder, og jeg kan faktisk ikke komme på et eneste forsonende element..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... på én gang bagstræberisk og pseudofuturistisk fabel om en fremtidsvision så fortænkt, at den ikke berører sit publikum overhovedet." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Dilemmaet mellem menneskers mangelfuldhed og de fremmedes topeffektive (men totalitære) velfærdsstat ofres der ikke dybe tanker på. Og i stedet for potentielt interessante biokemiske teorier ... får vi bare den oldgamle dualisme mellem sjæl og krop..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Vist er udførelsen kejtet, men Meyer har atter friske ideer." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sofie Peschardt

Jeg glæder mig SÅ MEGET til at se filmen, for jeg har læst bogen maange gange, og den er bare vildt god! :)
Jeg synes måske ikke, de er castet sååå godt, men jeg giver dem en chance, for jeg ved jo ikke, hvordan de spiller ... ;D
No matter what skal jeg i hvert fald se den! :D

Fie

Bogen var virkelig god!
er spændt på om filmen også blir det...

Vanessa

Hvad hedder bogen, og er det en bog eller en serie?

Er nysgerrig ;)

love science fiction

Bogen hedder the host og på dansk vandrene sjæle.
Der er en bog ind til videre men Stephenie Meyer vil lave en trilogi ud af det og hun er i gang med at skrive bog nr. 2!

Nicolai

Denne film vil kun floppe med de lorte skuespillere

Maria

Jeg er spændt på filmatiseringen af The Host. Jeg har kun læst den en enkelt gang, og man skulle igennem en del kapitler før man bliver fanget, men så sluger man altså også bare bogen råt når man er kommet ordentligt i gang. :)

Jeg håber filmversionen bliver god!

Caroline

glæææææææder mig, men synes castet virker rigmelig lort.. det er OVERHOVEDET slet ikke sådan de er beskrevet :/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.