Cookie- og Privatlivspolitik

Ace Ventura: Detektiv (1994)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Ace Ventura: Pet Detective
|

I komedien 'Ace Ventura: Detektiv' spiller Jim Carrey kæledyrsdetektiven af samme navn.

Ace Ventura skal finde en forsvundet delfin, der er maskot for et fodboldhold.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jim Carreys komiske og smittende væsen kommer til udtryk i denne vanvittige komedie om en dyredetektiv, der skal finde en forsvundet delfin, mens hans håbløse personlighed gør det svært for omgivelserne.

CINEMANDRUP

Jim Carrey på slap line er efterhånden det jeg ønsker og forventer af ham. Han klare sig fint i seriøse roller også, men når han virkelig skal stråle skal man lade hans komiske talent få frit løb og hermed præsentere jeg så Ace Ventura.

Dyredetektiven med de utraditionelle metoder og dr. dolittle connection med dyrene er et sandt morsomt og latterkrampende gnist, som nok skal kaste mange smil af sig. Første gang jeg så den var jeg flad af grin og det har ikke ændre sig i de forgangne år. At få Jim Carrey, manden med gummi ansigtet, på lærredet er en udsøgt fornøjelse, idet Carrey ved hvad der er morsomt og fungerer.

Filmen har den rette 90'er stemning for den tids film og den som virkelig stjøler billedet er Ace Ventura (Jim Carrey), da han virker til at være den person som har hygget sig mest med sin rolle. Historien er ikke noget særligt, men det er måden hvorpå det hele fungerer og så Carry's genialitet foran et kamera der gør det hele værd. Han improviserede mange af de ting han gjorde og sine replikker, hvilket indikerer sand talent.

Få et nostalgisk tilbageblik på en dyredetektiv, der har skabt en karakter, som i den grad kunne trænge til et reboot eller en tredje film i rækken såfremt Jim Carrey ville sige ja. Nu dum & dummere 2 jo på banen og vagt til live, så hvorfor ikke også Ace Ventura. Jeg skulle i den grad ind og se den såfremt det blev aktuel.

Filmen er komedieunderholdning når det rigtig godt og man keder sig ikke i Carrey's selskab, for man ved aldrig hvad man skal forvente. Carrey trækker alle filmens 4 stjerner.

alexander

dette er en sand klassiker og oscar værdigt arbejde af Jim!! (hvis man tog sig sammen og lavede en oscar for "best comedy")

Jeg har nok set den her film ca 10 gange og den er stadig sjov og jeg har stadig ondt i latter musklerne :-D

Wayne

i denne film, så havde den fået 1 stjerne. Det er svært at finde noget mere plat, uden voldsom humor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.