Cookie- og Privatlivspolitik

Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hoole

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.11.2010
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
|

'Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hoole' er et animeret 3d-eventyr af Zack Snyder ('300', 'Watchmen').

Den unge ugle Soren er, sammen med sine venner, blevet kidnappet af nogle onde ugler.

Nu skal de forsøge at flygte og få fat i de legendariske vogtere fra Ga’hoole – en mytisk gruppe bevingede krigere, der har kæmpet store slag i tidernes morgen for at redde mange ugler fra onde skæbner.

Men det er en lang og farefuld færd Soren må begive sig ud på – og så er det godt, at man kan få hjælp af vennerne ...

Filmen vises med dansk tale og i 3D.

Se videointerview med instruktøren Zack Snyder

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Resultatet er en voldsom historie fattig på humor og rig på dramatik... ret mislykket på en storslået måde." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... et voldsomt og voldsomt flot eventyr, der byder på højtflyvende fantasy og jordnært uglegylp... for uhyggelig for mindre børn. Men computer-trylleriet er meget flot." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "... vender tilbage til de tekniske langsommeligheder, der bliver så inderligt ligegyldige efter et kort stykke tid... filmens voldsomme krigsscener vil nok skræmme de mindste mere end de vil fascinere." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... suveræn 3D-animation i en virkelig særpræget historie... imponerende state of the art-animation. I grunden en bedre sag værdig." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cecilia

Gode 3D-effekter!

Evauser/224866

Gode animationer og spændende handling. Meget flot film.

Wayne

Zack Snyder er vor tids største billedmager, basta. Billedsiden er rent til 6 stjerner. Historien er godkendt, vi har set noget der ligner - som var bedre (f.eks. Løvernes konge).
Det må give 4 stjerner for historien - og et gennemsnit for filmen samlet på flotte 5 stjerner.

Nicolaiuser/319840

den er rigtig god

oskaruser/931038

den var okay

Nanse

Legenden om vogterne er en rigtig flot film, den måde som alle uglerne, træer, himmel, stjerne...you name it...det er super flot! Det er en spændende film som folk i alle aldre kan se, jeg kan godt lide historien bag den, at ugler tages til fange og bliver måneblinde for så at arbejde for andre ugler...men så er der vogterne som man nærmest skal dø for, før man kan nå frem til dem....Det er ikke ligefrem mit valg for en børne bog...når man lige tager nogen af de ting som der sker i filmen:)

Ronni

Efter at have set den både på engelsk og dansk vil jeg sige:

Super flot film med en god historie. Ikke egnet for mindre børn men tilgengæld god til voksne med barnlige sjæle. God humor og flotte kampscener.

Ny slags film man bør have nogle flere af i ORGINAL sprog. Meget af effekten og stemningen forsvandt fra filemen fra i den danske version

Mogens

Efter Avatar er det den flotteste 3D film i nyere tid. Her er det ikke bare effekter for efektens skyld eller "jeg er også med i 3D bølgen af film som står lige så godt eller dårligt i 2D. Historien er straight og flot isenesat og af den slags som bære det gode med sig. Den kunne måske godt have været lidt længere, og brugt lidt mere på at fundere de forskellige figuere, men det går an.

The Womanuser/8031

Den er vildt flot og god i 3D men også lidt skræmende. Jeg sad ved siden af min ven og en lille pige som sagde til sin mor at den var lidt uhyggelig, men jeg syntes at den er god måske skal jeg se den for tredje gang mon den vil slå Precious som jeg har set 9 gange.

PS. jeg har set precious 4 gange i biografen og 5 gange på Blu-Ray

Helleuser/103513

Super dejlig oplevelse.
Rigtig gode detaljer, masser af spænding.
Vi skal se den igen ,0)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.