Cookie- og Privatlivspolitik

The Exorcist (1973)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Exorcist
|
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning, Særvisning, Særvisning, Særvisning
|
Billetter
‘Eksorcisten’ er William Friedkins største hit og en af de bedst sælgende og mest indflydelsesrige gyserfilm – nogensinde. Hvis du ikke har set den, har du helt sikkert hørt om den. Men hvad de færreste ved er, at filmen er baseret på en sand historie! Max von Sydow spiller præsten Lankester Merrin, der tilkaldes for at uddrive den dæmon, som har forvandlet en velopdragen 12-årig pige til et mareridt af en præteenager: grim, bumset og uforskammet – med et hoved, der kan dreje 360 grader! Adskillige scener i filmen har fået ikon-karakter: Merrin, der i gadelampens ildevarslende skær ankommer til det lille hjem og går i gang med djævleuddrivelsen, øjeblikket, hvor den besatte Regan kravler baglæns ned af trappen som en menneskelig edderkop – filmens atmosfære og spektakulære special effects chokerer endnu.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (66 votes)
5.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Jeg så den engang hjemme hos min ven da jeg var ca 8-9 år , og hold da op hvor var jeg bange da jeg så den, efter det har jeg også set den og ja det er en super god gyser men så heller ikke mere.

:-)user/328480

Det er en god gyser, men den virker på en måde mere sjov end uhyggelig da effekterne mm. godt kan virker meget overdrevne, hvilket gør den mindre realistisk. Det virker meget som en gengivelse af en ny historie fra film man har set før

Frank

Fremragende Gyser

Wayne

der dog næppe vil virke så grænseoverskridende idag, som den gjorde dengang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.