Cookie- og Privatlivspolitik
'Justice League' går i luften

'Justice League' går i luften

Vil konkurrere mod 'The Avengers 2'

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Der har længe været spekulationer om, hvorvidt DC Comics' superheltegruppe, Justice League, skulle have sin egen film. Nu ser det endelig ud til, at der er hold i disse rygter.

Warner Bros. planlægger starte optagelserne til filmen næste år, så 'Justice League' kan få premiere i 2015. Filmen vil derfor direkte udfordre The Avengers 2, der får dansk premiere den 30. april 2015.

Will Beall arbejder på højtryk på et manuskript til projektet, men der mangler stadig en instruktør. Ben Affleck, Christopher Nolan og Wachowski-søskende har alle været på tale, men deres involvering er siden blevet afkræftet.

Warners tidsplan gør sandsynligvis, at film om de enkelte Justice League-helte næppe vil have premiere inden filmen (undtagen Superman: Man of Steel, naturligvis), men at de i stedet vil følge bagefter.

En af årsagerne til The Avengers' succes i biograferne skal findes i netop disse opbyggende film om de enkelte helte (Captain America, Thor, Iron Man og The Incredible Hulk), så spørgsmålet er, om Justice League formår at blive en kompetent konkurrent til 'The Avengers 2'.

Batman og Superman kender de fleste i forvejen, men hvad med Aquaman, Martian Manhunter eller Hawkman? Er det et problem, at der ikke kommer film, som introducerer heltene i Justice League?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Petrescu

Med Christian Bale ude af billedet som Batman, må afløseren nok findes ud fra slutningen på "The Dark Knight Rises". Men ellers håber jeg, at den kommende instruktør og ikke mindst forfatterne, vil respektere begrænsningens fine kunst og ikke anvende et alt for stort persongalleri. Superman, Batman, Wonder Woman, The Falsh og Martian Manhunter må være de mest oplagte, grundet deres popularitet og deres status som grundlæggere af JLA.

Hvem ved, måske dukker Ryan Reynolds som Green Lantern også op. Det ville i hvert fald være dumt ikke at udnytte, at hans oprindelseshistorie ér fortalt.

Jensuser/358148

Den nye Justice League film kommer ikke til at være i kontinuitet med Christopher Nolans Batman film. Den trilogi er afsluttet, og den rebootede Batman filmserie kommer til at udspringe fra Justice League.

Vi skal derfor nok få Bruce Wayne at se i kappen igen.

The Other Account

Jeg vil kun se den på grund af 'The Flash'. Jeg har gået og ventet på endeligt at kunne opleve ham på det store lærred, da han er min all-time favorit superhelt, som han har været ligesiden 'Justice League' tegneserien jeg plejede at se på Cartoon Network, da jeg var mindre. Så dukker han op på persongalleriet i den kommende film, så vil man kunne finde min plads i salen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

19 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

19 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter