Cookie- og Privatlivspolitik
10 film med masser af regn

10 film med masser af regn

- til en efterårsdag

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Oktober skjuler ikke sin status som midtpunkt i efteråret særlig godt. Det er blevet koldt, blæsende og det regner en hel del.

Derfor har vi fundet 10 regnfulde film.

1. Hard Rain (1998)
Ud fra titlen er det nemt at gennemskue, at det ikke er lette mængder nedbør, man finder i denne film. Christian Slater har store problemer med at genfinde nogle stjålne penge midt i en oversvømmelse og silende regn.

2. Singin' in the Rain (1952)
Regnvejr er ikke altid deprimerende. Gene Kelly formåede at udnytte dråberne fra himlen til en munter musical med regnfrakker, paraplyer, dans og masser af sang i regnen.

3. Jurassic Park (1993)
Hvad er værre end at have en enorm Tyranosaurus Rex i hælene? At blive forfulgt af en T-Rex - i regnvejr. Når man som i 'Jurassic Park' er omringet af farlige fortidsdyr, er det ikke sjovt, når det tilmed står ned i stænger.

Jurassic Park

4. Blade Runner (1982)
Fremtidens L.A. ligner mere London, når det gælder nedbørstal - i hvert fald i 'Blade Runner'. Solskinsbyen er transformeret til en dyster, regnvejrsfyldt androide-befolket by.

5. Se7en (1995)
Det regner nærmest konstant i byen, hvor Brad Pitt og Morgan Freeman som detektiver efterforsker en brutal seriemorder, der dræber efter de syv dødsynder.

6. The Shawshank Redemption (1994)
Et regnskyl kan være hjerteligt velkommen, når man har kravlet gennem kilometervis af kloakslam. Tim Robbins omfavner i hvert fald regnen i den berømte scene fra fængselsfilmen.

Shawshank Redemption

7. The Rocky Horror Picture Show (1975)
Motorstop i et ufatteligt regnvejr gør ofte, at man må søge ly i det nærmeste hus. For parret Brad og Janet er det transvestitten Dr. Frank-N-Furters farverige og mystiske hus.

8. The Lord of the Ring: The Two Towers (2002)
Det massive regnvejr under slaget ved Helm's Deep udgør ganske vist ikke så mange procentdele af filmens sammenlagte plot. Men fordi det sandsynligvis er en af de mest sete regnvejrskampe på film, kan den ikke gå unævnt forbi.

9. Road to Perdition (2002)
Selv plakaten til Sam Mendes' gangsterfilm er dækket af regn. Regn er der også masser af i filmen, der finder sted i 1930ernes Chicago under depressionen – så regnvejret er nok meget passende.

10. Det regner med frikadeller (2009)
Som titlen antyder, regner det rigtig nok en del i filmen. Det er dog ikke vand, der drysser ned fra himlen, men derimod spiselige sager som frikadeller og jordbærkage.

Det regner med frikadeller

Særlig nævnelse:

John Cusack har altid haft en vis tiltrækning på regnvejrsscener. Det er som om, han konsekvent er ligeglad med, hvor meget det øser ned.

Kavalkaden nedenfor viser hans mange optrædener i regnen fra fx Identity, High Fidelity, 1408, America's Sweethearts, Pushing Tin, The Ice Harvest, Being John Malkovich, 'Say Anything' og 'Runaway Jury'.

Fortæl om din yndlings-regnvejsfilm i kommetarfeltet og deltag i konkurrencen om 3 x 2 fribilletter til biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gosia

Memoirs of a Geisha er perfect regnvejsfilm og der er meget godt regn scene også

Eric Poulsen

MEN! Spillet "Heavy Rain" på PS3 indeholder NÆSTEN kun regn!

Remouser/735820

den sidste scene hvor mel gibson kæmper med skurken på danny glover`s mudrede græsplæne

Helle

jeg har altid elsker bridget jones dagbog filmene, mest pga. den klodsethed der er over den rolle René Zellweger spiller, og det er min yndlingsscene hvor hun skifter tøj så mange gange for at imponere Mark, og det regner helt vildt, og da hun til sidst finder det rigtige, bliver drivvåd pga en vandpyt som en køre henover.
den film for mig altid i bedre humør, og det er en helt sikker regnvejrs film, når det foregår i London!

René Munch Nielsen

Helt klart Hard Rain med Christian Slater og Morgan Freeman.

Camilla Edelbo Kold

Åhh at bede om at vælge hvilken film er bedst... Jeg var helt sikker på at jeg ville sige Singing in the rain, for der kommer man i godt humør, Løvernes konge er også fantastisk, men når alt kommer til alt så må jeg sige at Pride & Prejudice fra 2005 er den bedste. Kiera Knightly har den mest fantastiske mimik og regnen er bare med til at forstærke intrykket af at Mr. Darcy er "binde gal" når han siger det han siger.
Men man kan altså ikke vælge når der er så gode kompetanter som Ringenes herre, Poltergeist og temmelig mange thrillere hvor regnen vælter ned.

Zomboid

I slutningen af Poltergeist er der en scene hvor det øser ned og storesøsteren skvatter ned i deres ufærdige pool, hvor en masse lig dukker op. Denne scene er med til at afsløre at deres hus er bygget direkte oven på kirkegården, uden at kisterne nogensinde blev flyttet, og at det er disse ånders skyld at de bliver hjemsøgt. Uden regnen ville ligene nok ikke lige poppe op af jorden i poolen, samt at søsteren ikke ville falde derned i første omgang, hvilket gør regnen til en essentiel del af filmen... Og så er det bare en pisse god scene!

Lukas

Normalt når det regner ser jeg en action film som die hard filmene, red. Eller bare en underholnigs film som crank 2, eller gamer. Min ynglings film med regn i er udentvil watchmen, en virkelig fed film og en god comic-movie

Anonymuser/0

The Crow

Anonymuser/0

Ingen film og jeg mener INGEN, kan som dén vaske ens dårlige humør væk. Dens smukke, mættede farver, humoren og hele ensemblet (især Jean Hagen) gør det til alle tiders favoritfilm. Scenen hvor der er premiere på The Dueling Cavalier og lyden ikke er i sync med filmen, har altid fået mig til at grine højt. MEN selve essensen af konkurrencen; Regnvejrsscenen er som Fontex; får sådan en lyst til at hoppe i par gummistøvler, finde den nærmeste vandpyt og lade sit glemte, indre barn få fuld skrue og hoppe fornøjet rundt i vandet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

11 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

4 dage siden

Aktive debatter