Cookie- og Privatlivspolitik

Julefrokosten

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.11.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Julefrokosten
|

'Julefrokosten' er ny komedie med Mick Øgendahl af instruktøren bag 'Blå mænd'.

Årets julefrokost hos autoværkstedet Holgers Auto står for døren, og alle i det hyggelige værksted glæder sig gevaldigt.

Det gælder også den nyansatte værkfører Anders Bo, der efter de første ti snaps ikke kan lade være med at falde for alle de skøre og skæve eksistenser; ikke mindst Holgers datter Amalie, der bliver skarpt bevogtet af den retarderede og hårdtslående fejedreng Buller.

Traditionen tro går julefrokosten fuldstændig amok, alle smider deres hæmninger, og hverdagens små stridigheder blusser for alvor op. Det viser sig også, at Anders Bo ikke kun er med til julefrokosten for at feste med sine nye kolleger, han har en skjult dagsorden, der pludselig sætter hans popularitet hos sine nye venner og nyfundne kærlighed til Amalie på spil.

Og når promillen har taget over, kan det kun gå galt!

'Julefrokosten' er instrueret af Rasmus Heide og produceret af Ronnie Fridthjof, der begge stod bag succesen 'Blå mænd'.

Køb musik fra filmen her

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2291 votes)
3.8
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... sjov med sex og prutter er sværere at mestre end som så og er leveret mere raffineret og originalt af en lang række TV- og filmkomikere fra Borat til Bamse og Kylling. Og det pynter ikke, at de mange skønne skuespillere er blevet instrueret i at overspille, som var det et remake af De Nattergales 'The Julekalender'." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... der er få forfriskende forsøg på at lave en sjælden omgang slap-stick i dansk film, men det er ganske få øjeblikke i én stor plat brandert." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den eneste, som har noget, der minder om værdighed tilbage efter denne julefrokost, er Søren Malling, der ejer alt det talent for at levere en – endda begrænset – morsom replik, som alle andre savner her. Han er stjernen – og stjernen i denne anmeldelse er hans." (Kristine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Grovfarcen 'Julefrokosten' tør ikke være så gennemført plat og kynisk, som den har anslag og stedvis talent til, og opløses i sentimentalitet. Men den har bestemt sine øjeblikke." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Det er alt sammen meget, meget fjollet. Men det er altså også en dansk folkekomedie, som ikke er bygget op omkring et fiktivt tv-show. Og det er en dansk folkekomedie, som ikke også gerne lige vil være sådan lidt romantisk komedie i forbifarten bare for en sikkerheds skyld." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... det må gerne være fjollet, voldsomt, grotesk, fortegnet, hvad som helst man forbinder med grov farvehumor. Men filmen hér er slet ikke noget. Manuskriptet hænger ikke sammen, og instruktionen lader alle i stikken." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
No Qontrol

Filmen er rigtig god, sjov underholdning hver en kleine værd... Skuespillerene er også i tip top. Det er film som helt klart kan anbefales at man tager ind og ser...

Bentuser/9810

Ja kan man ikke lave bedre film end denne julefrokosten så burde man
lade være, sikke en gan ævl af en film, jeg skal ikke se den film, sikke
noget bras ikke engang sjov den er dum og de spiller dumt.

Martinuser/638957

Lad mig advare mod at bruge penge på at se denne elendige film.
Det er penge direkte ud af lommen ...

Sansynligvis den dårligste film jeg nogensinde har brugt tid på.

milesuser/469678

stjerner uden hjerner er et mesterværk sammenlignet med denne. sikke noget lort. pinligt og skammeligt.

Kamilla

Pinlig dårlig film. Dårlig lavet. Dårlig skrevet. Dårlig løst. Hvis den ikke får karakteren 0 af anmelderne er der noget helt helt helt galt i Danmark

Kimuser/242745

var til enig prem og for fanden da jeg hylede af grin den er genial og ja humoren er plat men den rammer sku lige i mellemgulvet da og jer der ikkekan li den .. lad dog være med at sammenligne den med blå mænd de 2 film har slet intet med hinanden at gøre persoligt elskede jeg kim bodnia som retarderet manden kan skuda være sjov .. den have jeg ikke set komme .. kom med flere af den slags film for vi dansker elsker jo plat humor

Rose

Efter at have set Blå Mænd i biografen og efterfølgende på DVD glædede jeg mig naturligvis som et lille barn, da jeg sad til forpremiere på Ro's Torv på Julefrokosten!
Og jeg blev ikke skuffet! Filmen er fantastisk morsom og har et dejligt lune samt charme, der kombineret med nogle af Danmarks bedste skuespillerer giver en fantastisk sjov oplevelse.
Specielt under en bestemt scene med Kim Bodnia hvor der skulle genfindes en nøgle, blev grinekramperne i maven så store, at jeg knækkede sammen i stolen af grin.
Kan klart anbefales til en aften hvor livet bare skal være godt og sjovt :D
Ser bestem frem til at se mere fra Rasmus Heide!

kirstenuser/440497

som to ældre mennesker, vil jeg dog give Julefrokosten 4 stjerner.
skuespillerne spillede godt.
så den 31.10-2009

Stephanie

Efter min mening var det virkelig god underholdning! Jeg kan godt lide humoren, og jeg synes bare generalt man smiler meget under filmen, fordi den har sådan en god stemning. Jeg synes det er rigtig fedt at se så mange gode danske skuespiller sammen.
Og jeg synes Mick Øgendahl gør det helt fantastisk, han er virkelig god og genial! Stor fan!! Jeg synes også Anders W. Berthelsen, Søren Malling, Kim Bodnia og Thure Lindhardt er rigtig gode.
Thomas Voss gør det også godt, når man tænker på, at han er rimelig ny.
Jeg håber at se flere film fra Rasmus Heide. Og endnu federe hvis Rasmus Heide og Mick Øgendahl kunne lave en film sammen igen :)
Og jeg anbefaler den, hvis man vil have et godt grin! :D

Pernilleuser/690897

Jeg så filmen som Snigpræmiere d. 20 oktober.
Jeg glædede mig som et lille barn til at komme ind og se den, den var helt klart det værd.
og Jeg synes at det er en MUST,HAVE film..!!
Blå mænd var genial men Julefrokosten er så meget bedre..
Tak for en god oplevelse..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.