Cookie- og Privatlivspolitik

Water for Elephants

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.05.2011
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Water for Elephants
|
'Water for Elephants' fortæller en episk historie om forbudt kærlighed i et miljø fyldt med eventyr og drama.

Robert Pattinson (Twilight-sagaen, 'Remember Me') spiller den unge dyrelæge Jacob, som ved et tilfælde får arbejde i et omrejsende cirkus.

Jacob møder her Marlena (Reese Witherspoon), som er showets absolutte stjerne, og han forelsker sig i hende.

Gennem deres kærlighed til dyrene i cirkusset, og i særdeleshed elefanten Rosie, finder de sammen mening med cirkuslivet.

Den eneste forhindring for deres kærlighed er Marlenas karismatiske, men farlige mand, August (Christoph Waltz, nazist-skurken i 'Inglourious Basterds').

'Water for Elephants' er baseret på Sara Gruens bestseller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (546 votes)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et ufokuseret manuskript og 'Twilight'-stjernen Robert Pattinson i hovedrollen gør dramaet uinteressant. Han har ingen kemi med Reese Witherspoon..." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "... skal varmt anbefales... en Hollywoodfilm af fineste kaliber." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... langtfra perfekt. Kemien mellem de to hovedroller er nemlig så godt som ikke-eksisterende. Og selvom historien er rørende ... letter filmen aldrig for alvor." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "En stivbenet, gumpetung og altmodisch sag, der burde have været aflivet sammen med den halte hest i en af de første scener." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en gedigen og decideret romantisk kærlighedsfilm." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Cirkusscenerne emmer af savsmuld, støv og sved, og selv om fortællingen er bombastisk og klimakset klodset afviklet, formår Lawrence at videreformidle stemningen af gøglermagi midt i en krisetid." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Robert Pattinson (fra Twilight-serien) og Reese Witherspoon klæder hinanden, men det er Christoph Waltz ... og elefanten, som bærer historien. ... En mainstreamfilm med klassisk anslag..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Water for Elephants får 4 stjerner af Anmelderen ****

Dette kærlighedsdrama foregår i et omrejsende cirkus, med akrobater, artister, klovne og dyr og alt hvad der hører til i et cirkus. Jeg synes dette er en yderst vellykket film, jeg synes faktisk den er spændende, og interessant. Reese Witherspoon er endnu en gang på banen i denne film som cirkusprinsesse, og jeg synes både hende og hendes modstykke Robert Pattinson gør det rigtig godt i begge deres roller som Marlena og Jacob.

Dette er en film om forbudt kærlighed, som er baseret på en bestseller skrevet af Sara Gruens. Dyrlægeeleven Jacob (Robert Pattinson) møder og forelsker sig i cirkusprinsessen Marlena (Reese Witherspoon), men hendes jaloux og temperamentsfulde mand (Christoph Waltz) spænder ben for deres kærlighed. Mens cirkussets succes vokser sig større og større efter at en elefant er kommet til, jo mere går det op for Marlena at hun sidder i en uholdbar situation, med hendes mand, hvor hun samtidig er forelsket i den unge dyrelægeelev Jacob.

Dette trekantsdrama udspiller sig inden for interessante rammer, som et cirkus jo er, og endnu en gang gør Reese Witherspoon det rigtig godt synes jeg. Robert Pattinson gør det også ganske udmærket synes jeg, og man tror på deres roller i takt med man lærer dem bedre at kende i løbet af filmen. Reese spiller godt og overbevisende, og har sat sig ind i at være en vaskeægte cirkusprinsesse, som hun gør rigtig godt. Det er en god kærlighedshistorie, det er en rigtig god film, og det er derfor den fuldt ud fortjener sine 4 stjerner som den hermed får af Anmelderen.

Amalieuser/1053605

Så den forleden, elsker den :)

The Other Account

Trekanstdramaer har aldrig sagt mig særligt meget. Jeg har altid fundet det tåbeligt og klichefyldt. Men sjældent ser jeg film, hvor det faktisk fungere, og der hører 'Water For Elephants' fint til. Den er ikke det store inden for kærlighedsgenren og den er ikke decideret vellykket, men den er okay. Det dårlige ved 'Water for Elephants' er, f.eks. at det hele sagtens kunne have været en film med en masse gods i. En mand der mister sin familie/forældre, og takket være sin viden indenfor dyrelæge-potentiale, får arbejde i et omrejsende cirkus, er jo særdeles aktuelt. Men filmen forbliver en ligegyldig omgang pladder, hvor man sjældent føler, at hovedpersonerne har noget på spil, det er ret ærgerligt, nu når skuespillerne ellers er så ærlige, realistiske og eminente i deres attituder og holdninger til figurerne. Fortællingen er dybt forudsigelig og man ved nøjagtig hvordan det hele ender! Men hvad havde jeg forventet af en film, under "Kærlighed" genren, og en moral der er ment til tøser med hang til kleenex. Derfor er dette ikke nogen helt gal spillefilm. Den har fine referencer til det realistiske samfund, historien er - trods den er forudsigelig - gedigent interessant at følge med i, og udfra det jeg ved om kærlighedsfilm, så lever den ganske fint op til det førnævnte emne.

Det er en lidt blanded følelse jeg har til 'Water for Elephants'. Grunden til den ikke er det bedste der er lavet, er fordi den ikke byder på nogle overraskelser - eller byder på noget nyt til sine træk, og så er handlingen håbløst forudsigelig og sommetider intetsigende! Men alligevel følte jeg mig underholdt undervejs!
Filmen skulle egentligt have haft to stjerner, men får tre!

:-)user/328480

En super sød film, hvor Pattinson viser en anden side af sin normale twilight-skuspiller. Den er en rigtig romantisk film med drama som er god at se med veninderne.

Wayne

Film fra en svunden tid, sådan ville man måske have lavet et kærlighsdrama for 60 år siden. Fænger ikke for alvor idag.

Lars Michael

en flot film,jeg troede ikke rigtig på den.
Men den holder på em rigtig flot måde.
Jeg var glad efter filmen på en positiv måde

Shandrill

Waters for elefants er indspilningen af bogen af samme navn. Jeg har ikke læst bogen, men den fik gode anmeldelser i sin tid og er i en genre jeg godt kan lide. Filmen har ikke fået de bedste anmeldelser, men nogle gange skal tingene ses selv.

Lad mig sige det med det samme, filmen var ikke min smag, ikke så meget historien, selvom den er set før, men skuespillet fungeret ikke udover en enkelt udtagelse. Historien er ofte fortalt kærlighedshistorie, ung idealistisk mand, falder for ung smuk kvinde, gift med tyrannisk ældre mand. Historien er set før og kan virke med et twist eller skuespil udover det selv sædvanlig. Waters for elefant har ingen af delene. Historien er så forudselig, at jeg have gættede 80% af handlingen inden for 15 min. Skuespillet kunne have reddet dette, men en af hovedrollerne spilles af Robert Pattinson, som jeg gerne ville have set i en anden rollen end som første elsker, som han spiller på rutinen, uden særlig indlevelse.

Reese Witherspoon spiller den unge smukke kvinde og jeg er igen skuffet over hende. Vi så i ”Walk the Line”, at hun kan spille karakterroller med stor indlevelse, men jeg har bare ikke set det i andre film, hvilke er ærgerligt, da det var fuldt fortjent at hun fik en Oscar for den rolle.
Der var dog et lyspunkt i filmen. Christoph Waltz i rollen som tyranniske mand. Han udspiller alle andre og brænder igennem i alle scener. Det virker som han er ved at tage springet, fra birolle indehaver til hovedroller, hvilke vil være spændende at følge.

Jeg fik dog lyst til at læse bogen, så tiden var ikke helt spildt.

Det er Christoph Waltz’s skuespil, der hiver filmen op på 3, var han ikke med var det en 2.

Nicolaiuser/319840

jeg gad moske godt se den

Johanneuser/963056

Det er helt klart min ynglingsfilm med dejlige Robert indtil videre! Den var fantastisk, Rob og Tai var det perfekte par, ja det var han og Reese også men i ved hvad jeg mener! Synes måske at det er lidt overdrevet at Rob får bank 9 gange meen... Nok bare fordi jeg så godt kan lide Rob<3 Kan simpelthen ikke forstå nogle af de anmeldelser den har fået! Jeg blev meget dårligt overrasket!

Cecilie

Den her film er jo også bare super god, Robert svigter aldrig en hvis man kan sige det på den måde, den er virkelig fantastisk! Og udover det kommer han ud med den nye twillight - breaking dawn del1 og det glæder jeg mig også så meget til ..

Love ♥

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.