Cookie- og Privatlivspolitik
Ny version af Justice League lever stadig - streamingtjeneste åbner nye døre

Ny version af Justice League lever stadig - streamingtjeneste åbner nye døre

Intet er tilsyneladende så skidt, at det ikke er godt for The Snyder Cut

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

OPDATERET: En ny version af 'Justice League' er nu bekræftet af både Zack Snyder og Warner Bros., og forventes at udkomme på HBO Max i 2021 i et endnu ukendt format.

Indlægget er skrevet af Dennis Kirkegaard Jensen, der er fast blogger på kino.dk.

Streamingtjenester er i krig med hinanden, og snart bliver al underholdning ejet af telekommunikationsvirksomheden AT&T (Warner Bros., Warner Media og HBO) samlet på deres streamingtjeneste HBO Max.

Lanceringen af HBO Max er blevet fremtvunget grundet COVID-19, og det forventes streamingtjenesten vil være tilgængelig d. 27 maj i USA.

Streamingtjenesten skal drage fuldt udbytte af filmselskabet Warner Bros.’ ejendele, heriblandt superheltene fra tegneserieforlaget DC.

Siden fans af det initielle DCEU forlod biografen skuffet efter Justice League d. 16 November 2017, har skuffelsen manifesteret sig i en talstærk og aktiv bevægelse. En bevægelse som i skrivende stund huserer 23,5 tusinde medlemmer under kontoen @RTSnyderCut på Twitter.

Bevægelsen kæmper for den vision, som filmens originale instruktør Zack Snyder etablerede med Man of Steel og Batman V Superman. De kæmper for Zack Snyders 'Justice League'.

En 3,5 timers epic til hensigt at bringe det næste kapitel af Zacks planlagte 5-films sammenhængende historie (Man of Steel, Batman V Superman, Justice League part 1, Justice League part 2 og en endnu ukendt titel).

Er der lys for enden af regnbuen? - Læs med når jeg dykker ned i det næste kapitel om den mest efterspurgte film i historien.

Hvad stod klart som lys fra en skyfri himmel efter udgivelsen af biografversionen af 'Justice League' var, at Warner Bros. ønskede at skifte kurs fra Snyders vision.

Bio-versionen af 'Justice League' er utvivlsomt en af de største skuffelser i mit liv. First world problems, I know. I know.

Hvad især svier er, at jeg var ude af stand til at kontemplere, hvilket 1. klasses klippe-klistre projekt det var. 

Jeg kunne selvfølgelig godt SE den største kriminelle handling i filmhistorien, som foregik lige midt i Henry Cavills ansigt. Ben Afflecks svingende fedtprocent fra Zack Snyders optagelser til Joss Whedons. De ufølsomme klip mellem Zacks kontrastfyldte long shots og Joss’ blege medium close-up shots af Aquaman, da han møder Batman for første gang. Den skammelige objektificering af Wonder Woman.

Det var nok benægtelse. En slags forsvarsmekanisme. Umiddelbart usynligt var det for mit blotte øje. Gemt bag sløret af glæden ved, endelig opleve mine foretrukne superhelte samlet på store lærred for første gang.

 

 

Derfor ønsker jeg, ligesom så mange andre i bevægelsen, en relancering af 'Justice League' i biografen. I håbet om at få gen-antændt de gnister, der udløste det flammehav af følelser jeg stod med på åbningsdagen. I håbet om at få genskabt den historiske glæde ved, at se 'Justice League' for første gang (igen ...).

En sådanne relancering ville være historisk, men også en omkostelig affære for Warner Bros. Derfor har bevægelsen vendt deres iver mod den førnævnte streamingtjeneste HBO Max, i håbet om at finde et hjem til filmen der. Iver som ikke er gået ubemærket hen.

Hashtags som #ZackSnydersJusticeLeague og #ReleaseTheSnyderCut trendede nemlig i synkront med Warner Media’s annoncering om lanceringen af HBO Max, og analyser fra Twitter viser faktisk en større interesse i Zack Snyders 'Justice League' end selve HBO Max.

Det er interessant fordi AT&T har afsløret, at data fra deres online markedsføring bliver altafgørende for, at skabe den optimale oplevelse for forbrugerne hjemme i stuen. Faktisk er ethvert opslag domineret af opbakning for Zack Snyders 'Justice League', og det giver bevægelsen blod på tanden, når de oplever anerkendelse fra de rigtige.

For nyligt har både TNT (ejet af AT&T) interageret med fans på Instagram. Den officielle konto for HBO Max’s PR team har liket om flere artikler, der fremhæver efterspørgslen efter Zack Snyders Justice League, og sidst men absolut ikke mindst, har den nye Warner Media CEO Jason Kilar, liket flere af kommentarerne relateret til Zack Snyders 'Justice League'.

Mange af stjernerne fra 'Justice League' valgte også at udvise Snyder anerkendelse og loyalitet, ved at deltage i bevægelsens Twitter-begivenhed den 17 November 2019.

Både Gal Gadot (Wonder Woman), Ray Fisher (Cyborg), Jason Momoa (Aquaman) og Ben Affleck (Batman) skrev alle #ReleaseTheSnyderCut, og opbakningen har taget bevægelsen til nye højder.

Kilder, heriblandt amerikanske blogger Grace Randolph, hævder, at begivenheden var organiseret for at give Zack Snyder magt ved forhandlingsbordet. Warner Bros. havde nemlig planlagt, at sælge Zacks assembly cut til Warner Media uden yderligere omkostninger, for at have en titel med enorm tiltrækningskraft tilgængelig på lanceringsdagen af HBO Max.

Det faldt ikke i god jord hos Zakc Snyder. Fordi for instruktøren handler dette ikke blot om at færdiggøre en film og tilfredsstille sine fans længere. Det handler om katarsisk bearbejdelse for at få lukket et kapitel i Snyder-familiens liv. Det tragiske kapitlet om dengang de mistede deres datter, og tabet blev misbrugt af Warner Bros. til at smide Zack af produktionen.

 

Noget tyder da også på en enighed er opnået. Umberto Gonzalez fra Heroic Hollywood bekræftede den 16. maj, at Zack Snyder fremviste sin version af 'Justice League' for de høje herre hos Warner Bros. og HBO Max tilbage i februar i år.

Værd at bemærke er, at Snyder efter februar har igangsat promovering af filmen gennem merchandise, og Warner Bros. ejer immaterialrettighederne til brugen af ordet "Justice League".

 

Så mens verden ligger i dvale, bruger Zack Snyder ifølge The Cultured Nerds Taylor Murphy, tiden til at genetablere kontakt til dele af sit cast fra 'Justice League'.

Et cast som han håber på, at få til at forpligte sig til sine egne reshoots af filmen, og ingen ringere end Ben Affleck skulle have meldt sig klar. Især Ben Affleck er blødt op omkring spørgsmål relateret til 'Justice League', efter han den 17. november støttede bevægelsen, og har udtalt til Cinemablend at han mener Zack Snyders Justice League bør være tilgængelig.

Og tilgængelig bliver den. Formentlig endnu tættere på Snyders originale vision siden han planlægger reshoots.

Jeg har tidligere dækket, hvad du kan forvente at se i Zack Snyders Justice League i artiklen Den Besynderlige Sag Om Justice League. Heriblandt en sekvens som med stor sandsynlighed bliver en del af de nye reshoots.

Snyder har ihvertfald efterfølgende indrømmet, at han aldrig nåede at skyde dette storyboard, som viser et stiftende medlem af holdet fra kildematerialet - Martian Manhunter.

Til dem der ikke er familiær med kildematerialet, så har Martian Manhunter bl.a. forvandlingsevner, hvilket i konteksten af dette filmunivers er ganske passende udnyttet. Publikum har nemlig allerede stiftet bekendtskab med karakteren, der er forklædt som General Calvin Swanwick i 'Man of Steel' og 'Batman V Superman' og spillet af Harry Lennix.

 

Spørgsmålet er nærmere; Hvornår Zack Snyders Justice League bliver tilgængelig? Og det er uvist. Især nu hvor COVID-19 har lukket ned for filmindustrien.

Det mest relevante er, at Zack Snyder arbejder aktivt for at færdiggøre filmen, og det fortæller alt om manden.

Han skylder ikke nogen noget, men jeg føler, at jeg skylder ham alverden. For at følge dramaet bag produktionen af 'Justice League' så tæt har været en rutsjebanetur.

Emotionelt drænende grundet uvisheden, men samtidig en lærerig instruktion i infrastrukturen af filmbranchen. En instruktion som har gjort mig klogere på, hvilken fremgangsmåde jeg bør vælge, i min drøm om at få visualiseret mine manuskripter.

Altoverskyggende er min evige taknemmelighed for, at Zack ene og alene har pustet nyt liv i min barndoms glæder, for tanken om en dag at kunne indvie mine børn i dette kapitel af mit liv er overvældende og bringer tårer frem.

Jeg drømmer om den dag vi sammen kan se Zack Snyders 'Justice League', og at jagte drømme har aldrig føltes givet for mig. Min far var alkoholiker og ludoman, og ham der fulgte efter vil jeg aldrig glemme. Han kastede sin aftensmad efter mig og min mor, mens vi så 'Disney Sjov', og forsøgte at hænge sig selv i vores baghave for øjnene af os.

Min rejse med denne film når snart sin ende. En annoncering af Zack Snyders 'Justice League' er uundgåelig. Derfor virker det kun ægte, også at gøre min rejse med denne film katarsisk. Tak for din tid.


Det slår mig, at al debatten vedrørende Zack Snyders 'Justice League', virkelig har sat skub i vigtigheden af at pleje sin fanbase.

Nogle ildsjæle derude som kæmper for andre film? - David Ayers Suicide Squad? - en efterfølger til Alita: Battle Angel? - Josh Tranks Fantastic Four? - Simon Kindbergs Dark Phoenix?

Afslutningsvis kunne jeg godt tænke mig at høre, hvor mange af jer derude, som kunne ville tegne medlemskab hos HBO Max, hvis Zack Snyders 'Justice League' blev annonceret?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Eric

Denne retfærdige tilflugtversion er meget mere fantastisk end 2017-versionen. Måske fordi det er en fire timers film. :) Stærkt anbefalet.

Johnnyuser/335920

Når The Snyder Cut kommer. Men også pga. Titans og Doom Patrol. Jeg kan godt lide den der mørkere tilgang, og at man ikke sensorerer noget bare fordi det skal være familie venligt som Disney gør.

Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

Maria

Justice League var så stort i min sene barndom, tidlige ungdom! Jeg kunne se tegnefilmene igen og igen! Jeg er helt klart Team DC, selvom Marvel er fint nok. Derfor ærger det mig at Warner Brothers har snublet sig igennem de her film og bare ikke fanget publikum.

Da nyheden om en Justice League film blev annonceret, var jeg helt ved siden af mig selv! En drøm der endelig gik i opfyldelse! Og så går det hele bare galt og selvom jeg har set den mange gange og egentlig ikke har noget imod den, så kan jeg godt se hvor folk kommer fra. Derfor håber jeg inderligt at vi får lov til at se den film som Snyder havde i tankerne. Jeg synes meget godt om både Man of Steel og Batman V Superman, jeg elsker det markant mørkere tema, det gør det hele langt mere menneskeligt selvom det samtidig er overnaturligt.

Så fra en stor DC fan, #ReleaseTheSnyderCut

Inshapedk

Jeg kan virkelig relatere til det du deler Maria. Min frustration ville ingen ende tage, da det gik op for mig, hvor meget af Zack's originale fotografi vi blev snydt for. Alene af den grund har det været umuligt for mig at se bio-udgaven efterfølgende.
DC's helte har altid slået mig, som karakterer der egner sig bedst til mere selvhøjtidelighed historiefortælling. Derfor var Zack et perfekt match for mig. Ærgeligt verden ikke er klar til at betragte disse karakterer så alvorligt som Zack betragter dem.

Benjamin

Jeg må indrømme, jeg ikke troede, der var særlig stor sandsynlighed for, at Snyder Cut nogensinde ville blive udgivet. Men jeg håber, at det nu bliver til virkelighed. Jeg håber dog at selvom den skulle blive udgivet på HBO Max, at der også kommer en blu-ray udgivelse på et tidspunkt.

Jeg håber også, at eventuel udgivelse af Snyder Cut vil bane vejen for Justice League part 2 og den femte film.

Inshapedk

Lov mig du bliver ved med at håbe Benjamin, for det er det vigtigste. Jeg er stor fan af Zack, og vil gøre alt for at få ham tilbage i folden hos Warner Bros. For mig var hans æstetik en perfekt parring med superheltene fra DC.

Karo

En virkelig fin artikel der viser, hvor passioneret man kan blive omkring film. Dog vil jeg sige: Zack Snyder er en middelmådig instruktør, og de dele af Justice League der tydeligvis er "Snyder-shots" er ikke særlig gode. De scener der aldrig blev filmet lyder som unødvendigt fyld (karakterer og plotlines der kun er med for at tease sequels). Hvis man er virkelig interesseret i mysteriet omkring The Snyder Cut, så kan jeg anbefale Folding Ideas' youtube-video om emnet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.