Cookie- og Privatlivspolitik
6 fejl så gode at de kom med i den færdige film

6 fejl så gode at de kom med i den færdige film

Se scenerne der ikke blev til fraklip

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Under filmindspilninger sker der naturligvis mange fejl. Skuespillerne klokker i dialogen, der er en boomstang i billedet, én falder i kulisserne... og det er helt normalt.

Sådanne fejl bliver i langt de fleste tilfælde sorteret fra ved klippebordet, men nogle gange ender de alligevel i den færdige film, fordi situationerne udvikler sig i en retning, som er bedre end det, der var planlagt i manuskriptet.

En video fra Looper viser seks eksempler på fejl, der er så gode, at de kom i den færdige film.

Blandt de bedste er Leonardo DiCaprios blodige hånd-stunt i Django Unchained, Jamie Lee Curtis' uventede fald i True Lies, og Woddy Allens narko-nys i Annie Hall.

Men prisen går til Jennifer Jason Leighs 100 % autentiske reaktion, da Kurt Russell uvidende smadrer en antik guitar til 40.000 dollars i The Hateful Eight.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Sådanne fejl i de der 6 film, som jeg hele tiden troede var en del af filmen lige fra starten. Nu ved jeg så i hvert fald, at det bare IKKE var med vilje, men helt naturligt skete grundet nogle uheld.

Hold da lige op! Tænk på hvilke andre store film dette kunne være sket ved, Avatar måske, Indiana Jones?

Det er bare noget af det absolut fantastiske ved film. Når man ikke engang VED, at det vil komme til at ske! Bliv ved med arbejdet gode filmfolk. Vi skal nok få et lille grin eller to en gang imellem af det,
;-) :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter