Cookie- og Privatlivspolitik
Se Pixar-filmenes bedste hemmeligheder

Se Pixar-filmenes bedste hemmeligheder

Skjulte referencer

Stem op!
10
Stem ned!
-1
(reset)

Hver gang Pixar udsender en ny film, indsætter de en reference til deres tidligere værker. At spotte disse henvisninger kan være svært, for det er ofte blot en dims i baggrunden eller et hurtigt klip.

Videoen forneden fra Oh My Disney viser scenerne, hvor Pixar bliver meget selvbevidste.

Nogle af referencerne er lige til højrebenet, fx den i Inderst inde til Den gode dinosaur. Til gengæld føles den måde WALL-E refererer Ratatouille mere søgt.

Pixars næste film i de danske biografer er Biler 3, og mon ikke der er en henvisning til Find Dory i den?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Ser dem slet ikke , hm nu må jeg lige tjek en gammel film ud for at se efter dem.

Jaa det er bestemt ikke let...

Jacob

I dag skal alle store film flettes sammen, men sjovt at Pixar har haft den tradition før de andre.

Rasmus/Musen

Jeg husker faktisk selv, at jeg somme tider har prøvet at lede efter de forskellige referencer til andre Pixar film, når jeg har set én bestemt film.

Bl.a den der med at finde Pizza-planet bilen i hver af Pixar´s film har altid været en god en at lede efter, og den bruger jeg stadigvæk, hver gang jeg skal se en ny film fra universet.

Super godt indslag. Sjovt hvad man kan finde i film, der fører tilbage til en anden film, som så fører til en anden film igen, osv.

Sådan da!

;-)

TorbenWood

Jeg har personligt aldrig forsøgt at lede efter disse skjulte referencer, da jeg i de fleste tilfælde fordyber mig i filmene. Men det er selvfølgelig sjovt når filmselskaber placerer alle disse detaljer i deres film.

I det hele taget er det en meget udbredt ting man gør i filmindustrien. Stort set alle film gemmer på en eller anden skjult henvisning. Nogen er bare mere tydeligere end andre.

Ann-Britt

Det er sjovt at se.
Uheldigvis bliver jeg altid grebet af historien og glemme fuldstændigt at holde øje med den slags, SELV HVIS jeg egentlig havde sat DVD'eren på med det ene formål :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter